AWS fatura eve gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

2242

Üstün
Arkadaşlar bu fatura hangi kart ile ödenecekmiş nasıl bakılır? Eve gelmez umarım. Dürüstce yardımcı olursanız sevinirim. Evimin adresi sahte bir tek telefon numaram var. Hangi kart ile ödenecek bilmiyorum. Eve fatura matura gelir zaten borç var.

Dosya Ekleri

• 1709030380905.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 115
  • 1709030382089.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 119
AWS'yi bedavaya açtıysanız para çekemezse bir şey olmaz hesap askıya alınır sadece. Bu yöntemle zaten millet durmadan bedava VDS/VPS alıyor.

Fatura gelmez eğer oldu da sizden para çekerlerse zaten mail atarak sorunu anlattığınızda 1-2 gün içinde de para iadesi yapıyorlar.

Daha önce bilgiyi vermiştim ama yine vereyim. Bu şirket size fatura yollamaz, illaki yollayacaksa mail üzerinden yollardı ve kartınızda para olmadığını belirtmişsiniz. Kartınızda para yoksa zaten çekemezler.

Nereden bakacağım hangi kartan alıp almıyıcanı? Ev adresim farklı.

Nereden bakacağım hangi karttan alıp almayacağını? Ev adresim farklı.

Daha önce açtığın konularında mesajlarımı okumuyorsunuz anlaşılan, detayına kadar yazmışım ve okuyun.

Üstat yaptım. Ama olmuyor kullanmadım bir kartın son kullanımını soruyor.

@2242 hocam son durum nedir neler oldu? Bende AWS hakkında bilmediğim konular için bir konu açtım forumda. Neler yaşadığınızı anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…