Arkadaşlar bu fatura hangi kart ile ödenecekmiş nasıl bakılır? Eve gelmez umarım. Dürüstce yardımcı olursanız sevinirim. Evimin adresi sahte bir tek telefon numaram var. Hangi kart ile ödenecek bilmiyorum. Eve fatura matura gelir zaten borç var.
Detaylar
Kim cevapladı?AWS'yi bedavaya açtıysanız para çekemezse bir şey olmaz hesap askıya alınır sadece. Bu yöntemle zaten millet durmadan bedava VDS/VPS alıyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Daha önce bilgiyi vermiştim ama yine vereyim. Bu şirket size fatura yollamaz, illaki yollayacaksa mail üzerinden yollardı ve kartınızda para olmadığını belirtmişsiniz. Kartınızda para yoksa zaten çekemezler.
Daha önce bilgiyi vermiştim ama yine vereyim. Bu şirket size fatura yollamaz, illaki yollayacaksa mail üzerinden yollardı ve kartınızda para olmadığını belirtmişsiniz. Kartınızda para yoksa zaten çekemezler.
Eki Görüntüle 22723
Nereden bakacağım hangi kartan alıp almıyıcanı? Ev adresim farklı.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Nereden bakacağım hangi karttan alıp almayacağını? Ev adresim farklı.
Daha önce açtığın konularında mesajlarımı okumuyorsunuz anlaşılan, detayına kadar yazmışım ve okuyun.
Daha önce açtığın konularında mesajlarımı okumuyorsunuz anlaşılan, detayına kadar yazmışım ve okuyun.
Eki Görüntüle 23022
Üstat yaptım. Ama olmuyor kullanmadım bir kartın son kullanımını soruyor.
Yeni konular
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway
-
-
-
-
-
-
-