sytx

Başarılı
Merhaba. Discord botum için ücretsiz VDS arıyordum ve AWS 1 yıl ücretsiz üyelik veriyormuş. Kayıt oldum ve araştırdım bazı kişiler beklenmeyen 50 100 dolar gibi ücretlendirmelerle karşı karşıya kalmış. Destek ile konuştuğumda AWS Free Tier sınırılarını aşmadığınız sürece sorun oluşmaz dediler. Nedir bu AWS Free Tier sınırları? Baktım fakat pek anlayamadım.

Aylık 750 saat free tier makinelerde sanal makine oluşturabilirsiniz. Birde internet sınırı vardı. Aklımda değil maalesef. Kaynaklarınızı takip ederseniz ekstra ücret çıkmaz. 2 sene kullandım.

12 ay boyunca her ay 750 saat kullanım hakkınız var. (AWS en azılı düşmanım.)
Neden düşmanınız hocam?

Aylık 750 saat free tier makinelerde sanal makine oluşturabilirsiniz. Birde internet sınırı vardı. Aklımda değil maalesef. Kaynaklarınızı takip ederseniz ekstra ücret çıkmaz. 2 sene kullandım.
Kaynaklarımı nerden kontrol edebilirim?

12 ay boyunca her ay 750 saat kullanım hakkınız var. (AWS en azılı düşmanım.)

Saat harici internet kullanım limiti de mevcut. VPN üzerinden dosya indirme yapacaksanız yanlış hatırlamıyorsam 100GB limit vardı.

Öyleymiş:
"
  • First analysis: Let's analyze the AWS Data Transfer(line 1). Data Transfer from AWS Regions to the Internet is Free for up to 100 GB of data per month (up from 1 GB per region). As can be seen in the graph above(line 1), all existing rights have been exercised. It is estimated that this limit will be exceeded and will be charged as much as it is exceeded.
"
Kaynak: LİNK

Son düzenleme: