DarthGorsoy 68 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.407 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.173 Yer TR Dün 23:27 #1 Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum .
Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum .
barış55 9 Becerikli Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 266 Beğeniler 74 Yer Ankara Dün 23:30 #2 DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Bemde s25var sanırım Gök yüzü sanırım önemli.
DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Bemde s25var sanırım Gök yüzü sanırım önemli.
RamKokusuSeven 36 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.237 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Dün 23:35 #3 DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak ay biraz kırmızı mı olmuş? Değilmiş Son düzenleme: Dün 23:40
DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak ay biraz kırmızı mı olmuş? Değilmiş
KS KS DarthGorsoy 68 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.407 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.173 Yer TR Dün 23:52 #4 barış55 dedi: Bende S25 var, sanırım gök yüzü önemli. Genişletmek için tıkla... Gök yüzü en önemli faktör diyebiliriz. Şehrin içinden bu görüntüyü çekmek imkansiz ne yazik ki. IP17 Pro da olsa, S25 de olsa fark etmiyor o durum. RamKokusuSeven dedi: Aktif olarak ay biraz kırmızı mı olmuş? Değilmiş Genişletmek için tıkla... Yok, normal renginde şu an.
barış55 dedi: Bende S25 var, sanırım gök yüzü önemli. Genişletmek için tıkla... Gök yüzü en önemli faktör diyebiliriz. Şehrin içinden bu görüntüyü çekmek imkansiz ne yazik ki. IP17 Pro da olsa, S25 de olsa fark etmiyor o durum. RamKokusuSeven dedi: Aktif olarak ay biraz kırmızı mı olmuş? Değilmiş Genişletmek için tıkla... Yok, normal renginde şu an.
racooss 4 Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 245 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 179 Bugün 01:27 #5 DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Çok güzel. Hocam gözle de böyle gördün mü yoksa pozlama olmadan bu görüntüyü göremiyor muyuz?
DarthGorsoy dedi: Bir yandan kamera ile çekim yaparken bir yandan da telefonu çantanın üzerine koyup tripod bile olmadan pozlama yapıyorum . Eki Görüntüle 270995 Genişletmek için tıkla... Çok güzel. Hocam gözle de böyle gördün mü yoksa pozlama olmadan bu görüntüyü göremiyor muyuz?
KS KS DarthGorsoy 68 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.407 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.173 Yer TR Bugün 01:37 #6 racooss dedi: Çok güzel. Hocam gözle de böyle gördün mü yoksa pozlama olmadan bu görüntüyü göremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Gözle belli oluyor, Samanyolu olduğunu anlıyorsun ama siyah beyaz. Karanlıkta renk göremiyoruz.
racooss dedi: Çok güzel. Hocam gözle de böyle gördün mü yoksa pozlama olmadan bu görüntüyü göremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Gözle belli oluyor, Samanyolu olduğunu anlıyorsun ama siyah beyaz. Karanlıkta renk göremiyoruz.