Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.017 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Mayıs 2025 #1 Kullanan var mı, işe yarıyor mu? Öneriniz var mı? Bende Dr. Shoes toz var ama kokusuz. Ben güzel kokulu istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Kullanan var mı, işe yarıyor mu? Öneriniz var mı? Bende Dr. Shoes toz var ama kokusuz. Ben güzel kokulu istiyorum.
pojadam Uzman Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 202 Çözümler 1 Beğeniler 127 28 Mayıs 2025 #2 Yiğidowski dedi: Kullanan var mı, işe yarıyor mu? Öneriniz var mı? Bende Dr. Shoes toz var ama kokusuz. Ben güzel kokulu istiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 yıl önce kullanmıştım, ancak çok da fark etmiyor. En iyisi her gün kullanımdan sonra düzenli havalandırmak.
Yiğidowski dedi: Kullanan var mı, işe yarıyor mu? Öneriniz var mı? Bende Dr. Shoes toz var ama kokusuz. Ben güzel kokulu istiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 yıl önce kullanmıştım, ancak çok da fark etmiyor. En iyisi her gün kullanımdan sonra düzenli havalandırmak.