Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli aygıtlar için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doubleg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
  • Etiketler Etiketler
    aygıt var

doubleg

Çalışkan
1739923288940.webp

Bilgisayarımda bu ünlemler varken 3 ay kullandım takılmalar oldu. RAM'lerin yerini değiştirip düzelttim, sorun bunlarla alakalı olabilir mi? Ne yapmam lazım?

1739923732738.webp

Ayrıca olay görüntüleyicisinde bunlar vardı, bir sorun teşkil eder mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işlemciniz Chipset sürücüleri yüklenmemiş galiba. İlk önce bir sistem geri dönüş noktası oluşturun. Sonra bu sürücüleri;
1.Yol: Windows Update ile bir güncelleme çalışın. Bilgisayarı güncelleyin. Eğer güncelleme yok derse bir de sürücü güncllemeleri kısmına bakın.

2. Yol: Eğer birinci yol olmadıysa, bu sefer işlemcinizin sitesinde anakart modelinize göre arama yapıp chipset sürücülerini bulmaya çalışın.

3. Yol: Eğer ikinci yol olmadıysda, o sarı ünlemlerin sürücü özelliklerinden, donanım kimliklerinin kopyalayıp internette araştırın ve en son sürümünü indirip, sürücüyü güncelleyin.

Diyelim bu üç yoldan herhangi bir bilgisayarınızı bozdu. O zaman geri dönüş noktası aldıınız ya, ona geri dönüş yapın.

Olay Görüntüleyicisi'nde attığınız hata sistemde Secure Boot açık olmadığı için ortaya çıkıyor. İhtiyacınız yoksa bu hatayı görmezden gelebilirsiniz.

Aygıt yöneticisindeki ünlemlere gelince, o aygıtların her birinin donanım kimliğini internette aratıp manuel olarak sürücüleri kurun. Driver Identifier sitesi güvenilirdir, burayı kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 125642

Bilgisayarımda bu ünlemler varken 3 ay kullandım takılmalar oldu. RAM'lerin yerini değiştirip düzelttim, sorun bunlarla alakalı olabilir mi? Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 125644

Ayrıca olay görüntüleyicisinde bunlar vardı, bir sorun teşkil eder mi bu?

Diz üstünün kendi içinde boot sürücüleri var onlardan eksik olanlar var kullanımı etkilemez. Bence hiç uğraşma ya da üreticinin otomatik sürücü yükleme programından yükleme yap. ben hiç uğraşmıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt