Turkcell müşterisiyim ama devam etmeyeceğim orasıyla daha, zira harcama açısından ciddi sıkıntılı.
Türk Telekom veya Vodafone'a geçeceğim. Türk Telekom'daki 40+10 GB yıldızlı gün kampanyasının içeriği hoşuma gitti, Tivibu GO Süper Paket'i 12 ay sunması çok iyi geldi gözüme.
Vodafone'da ise 60 GB 392 TL ve o da GB bazında iyi geldi gözüme. Sizce hangisi daha iyi olur? Bayrampaşa'da ikamet ediyorum ama hem tribün işleri hem de üniversiteden ötürü sürekli dışarıda olacağım.
Benim Turkcell'de sözleşmem bitince Vodafone'a geçmiştim, 2 hafta anca dayanabildim çekim gücü dolayısıyla. Sonrasında tekrardan Turkcell'e numaramı taşıdım ve yeni gelen tarifelerinden yararlanarak 20 GB internete 250 TL gibi bir fiyatla sahip oldum. Kısacası Turkcell'den 2 hafta kadar ayrı kalabildim. Benim yaptığım gibi de yapabilirsiniz eğer halen bu fiyatlarda yeni gelen paketleri mevcutsa.
Evet bir hafta başka operatörde sözleşme yapmadan durup Turkcell'e ucuz tarifeye geri de geçebilir, önceden üç ay bekleme süresi vardı şu an yok galiba.
Evet bir hafta başka operatörde sözleşme yapmadan durup Turkcell'e ucuz tarifeye geri de geçebilir, önceden üç ay bekleme süresi vardı şu an yok galiba.
Benim Turkcell'de sözleşmem bitince Vodafone'a geçmiştim, 2 hafta anca dayanabildim çekim gücü dolayısıyla. Sonrasında tekrardan Turkcell'e numaramı taşıdım ve yeni gelen tarifelerinden yararlanarak 20 GB internete 250 TL gibi bir fiyatla sahip oldum. Kısacası Turkcell'den 2 hafta kadar ayrı kalabildim. Benim yaptığım gibi de yapabilirsiniz eğer halen bu fiyatlarda yeni gelen paketleri mevcutsa.
Türk Telekom'a yönelmemdeki en büyük sebep Tivibu Go Süper paket. D-Smart GO Mega Paketi kullanıyorum ama S Sport olmaması büyük eksi, S Sport anladığım kadarıyla Tivibu'nun paketinde mevcut.