R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 10 Aralık 2024 #1 Merhaba. Aynı ağda 2 bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yaparım? Ethernet kablosu yok. Wi-Fi üzerinden gerçekleştireceğim işlemi. Fakat ne kadar yapsam da beceremedim.
Merhaba. Aynı ağda 2 bilgisayar arası dosya paylaşımı nasıl yaparım? Ethernet kablosu yok. Wi-Fi üzerinden gerçekleştireceğim işlemi. Fakat ne kadar yapsam da beceremedim.
Çözüm R R Rufiq 11 Aralık 2024 adios dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı engel oluyormuş. Çok özür dilerim. Açıklamayı unutmuşum. Güvenlik duvarını her 2 bilgisayarda bağlayarak çözdüm.
adios dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı engel oluyormuş. Çok özür dilerim. Açıklamayı unutmuşum. Güvenlik duvarını her 2 bilgisayarda bağlayarak çözdüm.
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 10 Aralık 2024 #11 Rufiq dedi: Hocam sorunu çözdüm teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
Rufiq dedi: Hocam sorunu çözdüm teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız?
Aykutov Uzman Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 40 Beğeniler 33 10 Aralık 2024 #12 Rufiq dedi: Hızlı çözüm ne olabilir hocam? Genişletmek için tıkla... Hızlı çözümü yok, ya data kablosu ile bağlantı kuracaksınız, ya da USB bellek ile atacaksınız, ya da upload hızınız yüksekse buluta yükleyip oradan halledeceksiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Rufiq dedi: Hızlı çözüm ne olabilir hocam? Genişletmek için tıkla... Hızlı çözümü yok, ya data kablosu ile bağlantı kuracaksınız, ya da USB bellek ile atacaksınız, ya da upload hızınız yüksekse buluta yükleyip oradan halledeceksiniz.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 11 Aralık 2024 #13 adios dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı engel oluyormuş. Çok özür dilerim. Açıklamayı unutmuşum. Güvenlik duvarını her 2 bilgisayarda bağlayarak çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
adios dedi: Nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı engel oluyormuş. Çok özür dilerim. Açıklamayı unutmuşum. Güvenlik duvarını her 2 bilgisayarda bağlayarak çözdüm.