Aynı ev içinde farklı odaya modem konulabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dagster3532
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    modem

Dagster3532

Becerikli
Dairenin girişine en yakın odaya modemi kurdurdum. Ancak modem bazı odalarda çekmiyor. Telefon girişi olan herhangi bir odaya kendim kurabilir miyim?

Evet. İsterseniz çekim sorunu varsa ikinci bir router alıp isterseniz kablolu, kablolu istemezseniz de WDS özellikli bir router alarak çekim gücünü de düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Mesh özellikli ikili modemlerden alabilirsiniz. En performanslı öyle oluyor. Keenetic markasının ürünlerine bakabilirsiniz.

@Afterbyte, hocam böyle yapayım dedim ama sanırım odaların arasındaki mesafe çok uzak. Bunu yapamayacak gibiyim.

@sirius, @NightWist, hocam bu dediğinizi nasıl yapabilirim en uygun şekilde? Çok bir şey istemiyorum. Sadece internet telefonuma yeterli derecede gelse rahatlarım. Bilgisayarımın olduğu odada modem zaten. Gecikmeyi dert etmem rahatsız etmedikçe. Router nedir onu bile bilmem.

Eğer para konusunda problem yok derseniz PowerLine mesh sistemi ya da Keenetic çift modem bir mesh sistemi vardı onu alabilirsiniz. Ekonomik olsun derseniz Wi-Fi repeaterlardan birini almanız yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…