Benim fiyat algım darmadağın oldu. Bakar mısınız şu saçma fiyatlandırmaya? Ben hangi işlemciyi alacağımı bilemiyorum şu an ve aldıktan aylar sonra indirim yapacak diye de korkuyorum. Çünkü 20 bin liralık işlemciyi favorime ekledim, adam 10 bin indirim yaptı. Amacım onu o fiyata almak değildi, sadece "Bunu alacağım bak, indirim yap." sinyali vermekti. Sanırım işlemci ve ekran kartı almak için kredi çekeceğim.
En ucuz DeepCool PF600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.785,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kör tuttuğu öpermiş. Bizde ticaret denen şey stok durumun ile alakalı. Stokta yoksa indirim varsa bindirim var. O yüzden ge misini yüzdürene kaptan denilen zamanlarda yaşamaktayız. Ve artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz.
En ucuz DeepCool PF600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.785,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben serbest piyasa savunan biriyim. Yoksa indirim vs bulamayız. Sadece şu saçmalığı aklım almıyor. Bir de bunların ikinci eli var. Adam 2022 yılında aldığı işlemciyi utanmadan sıfır fiyatına yakın satıyor. İşin komik kısmı kimse almıyor. Yine de inat ediyor. İndirim yapmıyor.