Aynı nesil işlemci ve dengesiz fiyatlandırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolere
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 860
  • Etiketler Etiketler
    işlemci

Tolere

Uzman
Benim fiyat algım darmadağın oldu. Bakar mısınız şu saçma fiyatlandırmaya? Ben hangi işlemciyi alacağımı bilemiyorum şu an ve aldıktan aylar sonra indirim yapacak diye de korkuyorum. Çünkü 20 bin liralık işlemciyi favorime ekledim, adam 10 bin indirim yaptı. Amacım onu o fiyata almak değildi, sadece "Bunu alacağım bak, indirim yap." sinyali vermekti. Sanırım işlemci ve ekran kartı almak için kredi çekeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-05-17-55-05-645_com.android.chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_20240205_180031.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
O bir şey mi? 50W 31000TL ediyormuş.

Kör tuttuğu öpermiş. Bizde ticaret denen şey stok durumun ile alakalı. Stokta yoksa indirim varsa bindirim var. O yüzden ge misini yüzdürene kaptan denilen zamanlarda yaşamaktayız. Ve artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 k dan 12 k ya inen arkadaş serbest piyasayı mı temsil ediyor? Yoksa kendini uyanık sanan cahili mi?

Aman tanrım didim. O ne be.

Ben serbest piyasa savunan biriyim. Yoksa indirim vs bulamayız. Sadece şu saçmalığı aklım almıyor. Bir de bunların ikinci eli var. Adam 2022 yılında aldığı işlemciyi utanmadan sıfır fiyatına yakın satıyor. İşin komik kısmı kimse almıyor. Yine de inat ediyor. İndirim yapmıyor.

Oha ama yani affedersin ama. İş işten çıktı resmen. Şu fiyatlara da bir denetleme getirilmeli bence.

Evet bu serbest piyasa. Satış etiğine uyup uymaması, satıcının sorunu. Fiyatlandırmada problem göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…