Soru ksilem ve floemde ortak olanı soruyor. Çift cevap var diyenler olmuş. Biyoloji hocaları da yorum yapmış soru hakkında. Ben cevapları kontrol ettiğimde fark etmiştim. Fakat biyolojim o kadar iyi olmadığı için yanlış düşünmüşümdür dedim.
Siz ne düşünüyorsunuz bu soru ve sınavda bu kadar sıkıntılı soru çıkması hakkında? Piyasadaki adı duyulmuş yayınevleri sınavı hazırlasa kat kat daha iyi hazırlardı muhtemelen.
Mekanik destek sağlaması şıkkı ile hücre çeperlerinde sekonder kalınlaşma yazan şıklar. Ben doğru yaptım fakat bazı hocalar çelişki olduğunu söylüyor. Büyük ihtimalle MEB kaynaklarında yazmıyordur.
Mekanik destek sağlaması şıkkı ile hücre çeperlerinde sekonder kalınlaşma yazan şıklar. Ben doğru yaptım fakat bazı hocalar çelişki olduğunu söylüyor. Büyük ihtimalle MEB kaynaklarında yazmıyordur.
MEB kaynaklarını bilmiyorum da benim aklımda floemde sekonder kalınlaşma olmaz diye kalmış. Bilimsel bir hata yok gibi. Ancak biyoloji hocaları yorumlasa daha iyi olur gibi.
MEB kaynaklarını bilmiyorum da benim aklımda floemde sekonder kalınlaşma olmaz diye kalmış. Bilimsel bir hata yok gibi. Ancak biyoloji hocaları yorumlasa daha iyi olur gibi.
Olabilir. X'te akademik yerlerden yazı falan alıp itirazda bulunacaklar olmuş. Fakat biyoloji müfredatındaki çoğu şey zaten eksik. MEB dışında başka kaynaklara bakıp da itiraz etmek bana saçma geliyor.