SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 23 Ocak 2026 #1 Merhaba, biliyorsunuz 5 ay kaldı. Hem netlerimi yükseltecek ÖSYM tarzı soran soru bankası önerirseniz sevinirim.
Merhaba, biliyorsunuz 5 ay kaldı. Hem netlerimi yükseltecek ÖSYM tarzı soran soru bankası önerirseniz sevinirim.
Teşrinievvel Uzman Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 317 Çözümler 2 Beğeniler 218 23 Ocak 2026 #2 EDB için Benim Hocam ve Limit, tarih için yine Benim Hocam, Yanıt ve Soner hocanın SB’si bayağı iyi.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 23 Ocak 2026 #3 Teşrinievvel dedi: Edb için benim hocam ve limit, tarih için yine benim hocam, yanıt ve soner hocanın Sb'si bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam edb kadir gümüş çözüyorum bittikten sonra limit alırım diğerleri için sağ olun coğrafya için ne önerirsiniz?
Teşrinievvel dedi: Edb için benim hocam ve limit, tarih için yine benim hocam, yanıt ve soner hocanın Sb'si bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam edb kadir gümüş çözüyorum bittikten sonra limit alırım diğerleri için sağ olun coğrafya için ne önerirsiniz?
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 23 Ocak 2026 #4 SadeceEfe dedi: Merhaba, biliyorsunuz 5 ay kaldı. Hem netlerimi yükseltecek ÖSYM tarzı soran soru bankası önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal tarih ile Ck coğrafya iyiydi çap plus da olabilir coğrafya icin ben severek çözüyorum.
SadeceEfe dedi: Merhaba, biliyorsunuz 5 ay kaldı. Hem netlerimi yükseltecek ÖSYM tarzı soran soru bankası önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal tarih ile Ck coğrafya iyiydi çap plus da olabilir coğrafya icin ben severek çözüyorum.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 23 Ocak 2026 #5 Sxinar dedi: Bilgi Sarmal tarih ile ck coğrafya iyiydi çap Plus da olabilir coğrafya icin ben severek çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Ck dediğiniz karekök galiba hocam ben kolay diye biliyorum ama.
Sxinar dedi: Bilgi Sarmal tarih ile ck coğrafya iyiydi çap Plus da olabilir coğrafya icin ben severek çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Ck dediğiniz karekök galiba hocam ben kolay diye biliyorum ama.
Teşrinievvel Uzman Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 317 Çözümler 2 Beğeniler 218 23 Ocak 2026 #6 SadeceEfe dedi: Hocam edb kadir gümüş çözüyorum bittikten sonra limit alırım diğerleri için sağ olun coğrafya için ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kendi senemde coğrafyaya çalışmamıştım.
SadeceEfe dedi: Hocam edb kadir gümüş çözüyorum bittikten sonra limit alırım diğerleri için sağ olun coğrafya için ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kendi senemde coğrafyaya çalışmamıştım.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 23 Ocak 2026 #7 SadeceEfe dedi: Ck dediğiniz karekök galiba hocam ben kolay diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Coğrafyanın kodlari ayt kitabi orta gelmişti bana çap plus ile de tamamlarsin.
SadeceEfe dedi: Ck dediğiniz karekök galiba hocam ben kolay diye biliyorum ama. Genişletmek için tıkla... Coğrafyanın kodlari ayt kitabi orta gelmişti bana çap plus ile de tamamlarsin.