shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.484 Çözümler 3 Beğeniler 1.551 Bugün 20:11 #1 Bakü elektronik gibi mağazalara göz attım ve 3500 manat gibi fiyatlara laptoplar satılıyor (burada 70 bin TL), yani Türkiye'de daha uyguna geliyor. Bunun sebebi nedir, ben mi yanlış bakıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:18
Bakü elektronik gibi mağazalara göz attım ve 3500 manat gibi fiyatlara laptoplar satılıyor (burada 70 bin TL), yani Türkiye'de daha uyguna geliyor. Bunun sebebi nedir, ben mi yanlış bakıyorum?
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.876 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.198 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 20:44 #2 Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını..
Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını..
TANTUNICIK Becerikli Rezonans Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 950 Beğeniler 483 Bugün 20:52 #3 pesimist34 dedi: Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan'ın durumu benzer değil mi hocam ama?
pesimist34 dedi: Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Azerbaycan'ın durumu benzer değil mi hocam ama?
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.484 Çözümler 3 Beğeniler 1.551 Bugün 21:05 #4 pesimist34 dedi: Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Asgari ücret 400 manat ama.
pesimist34 dedi: Aslında ülkemizde döviz bazıyla bakarsan laptoplar pahalı değil, uygun. Lakin alım gücü yüksek olmayınca, kim ne etsin pahalı olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Asgari ücret 400 manat ama.
S Saint Uzman Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Beğeniler 42 Bugün 21:24 #5 Ben gideli sanırım 1 ay oldu Azerbaycan'a, iPhone 17 Pro muydu Pro Max miydi hatırlamıyorum 100.000 TL'ye satılıyordu. Fiyatlar çok garip. Son düzenleyen: Moderatör: 35 dakika önce
Ben gideli sanırım 1 ay oldu Azerbaycan'a, iPhone 17 Pro muydu Pro Max miydi hatırlamıyorum 100.000 TL'ye satılıyordu. Fiyatlar çok garip.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.106 Çözümler 1 Beğeniler 1.086 Bugün 21:39 #6 Sanırım TL'nin değersizliğinden kaynaklanıyor galiba bu durum. Türkmenistanda'da en kötü laptoplar bile 3000-4000 manat'a satılıyordu.
Sanırım TL'nin değersizliğinden kaynaklanıyor galiba bu durum. Türkmenistanda'da en kötü laptoplar bile 3000-4000 manat'a satılıyordu.
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.876 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.198 Yer Bolu Dağı Tüneli 36 dakika önce #7 TANTUNICIK dedi: Azerbaycan'ın durumu benzer değil mi hocam ama? Genişletmek için tıkla... Enflasyonları bizim gibi yüksek değil, lakin onlarda rezalet bir sistem var: Sabit katsayılı döviz sistemi. shiedae3 dedi: Asgari ücret 400 manat ama. Genişletmek için tıkla... Onların da alım gücü iyi değil maalesef ki.
TANTUNICIK dedi: Azerbaycan'ın durumu benzer değil mi hocam ama? Genişletmek için tıkla... Enflasyonları bizim gibi yüksek değil, lakin onlarda rezalet bir sistem var: Sabit katsayılı döviz sistemi. shiedae3 dedi: Asgari ücret 400 manat ama. Genişletmek için tıkla... Onların da alım gücü iyi değil maalesef ki.