Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Aziz Yıldırım, 1 yıllık Fenerbahçe başkanlığı için yarın (6.05.2026) 14.00'da adaylığını açıklayacak! 1 yılda dediği gibi Galatasaray lobisini dağıtıp şampiyon yapabilecek mi? Verdiği vaatleri 1 yılda yapabilecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ata biner gibi kulübe binmeye, yatağa yatar gibi kulubün üstüne yatmaya devam diyorum artık. Aziz Y.'ın evinde torunlarını, çocuklarını sevmesi gerekiyor. Bu yaştan sonra FB'i kurtaracak kişi değil. Ek olarak, başkanlığından sonra maddiyen ve manevi olarak kulübe ne desteği sunmuş, bilen var mı?

Ata biner gibi kulübe binmeye, yatağa yatar gibi kulubün üstüne yatmaya devam diyorum artık. Aziz Y.'ın evinde torunlarını, çocuklarını sevmesi gerekiyor. Bu yaştan sonra FB'i kurtaracak kişi değil. Ek olarak, başkanlığından sonra maddiyen ve manevi olarak kulübe ne desteği sunmuş, bilen var mı?
Hocam şunuda belirteyim M. Ali Aydınlar adaylıktan çekildi kazanma olasılığı baya arttı. Dediğiniz gibi bende lafları dışında pek katkı sağladığını görmedim.

Hocam Aziz Yıldırım kurtuluş değil başkanlığının son 4 senesinin nasıl geçtiğini bilmeyen yok herhalde takımda topçu yoktu. Ya abicim artık Fenerbahçemizin yıldız oyunculardan transferlerinden tamamen çıkması gerektiğinin genç potansiyel yıldız olmaya aday isimlere yönelmesi gerektiğini anlatması gerekiyor yapması gereken fiziksel ve patlama gücü çok yüksek ayakta kalabilen biraz topla yeteneği olan ama sakatlanmayan ve kendine iyi bakan düşük maaşlı oyunculara gitmesi gerekiyor. Bu kadar zor değil kabullenmemiz lazım bize gelen yıldız sanılan oyuncular para için geliyor alma gerek yok. Yemin ederim sidiki cherif her ne kadar beğenmesem de o tarz çok daha az maliyetli oyuncular yönel ne kaybedebilir FB forması ilk 4'e oynuyor zaten 5-6 tane potansiyel yetenekli kişibaşı bonservis bedeli 10m€ asla aşmayacak TS'daki pina ve Oulaï tarzında transferler yap. Ne kaybedebiliriz yıllardır şampiyon olamıyoruz daha ne olabilir?

Listem de belli aşağıda bunu benim sadece görmem imkansız olduğunu düşünüyorum;

Marli Salmon - Sağ Stoper
Shumaira Mheuka - Forvet
Ryan Mcaidoo - Sağ Kanat
Emeka Adiele - Sol Bek
Yeimar Mosquera - Sol Stoper
Jeremy Monga - Sol Kanat
Caleb Yirenkyi - Merkez Orta saha