Çözüldü Azure hesabı nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Microsoft ile mail yoluyla iletişime geçme imkanım yok mu? Aramak istemiyorum. Azure hesabımın silinmesi için ulaşacağım.

Çözüm
Microsoft'a göre Azure hesabını bu şekilde silebilirsiniz:

Çözüm
Azure paneline giriş yapın, sol alt kısımdan "yardım ve desteğe" ulaşın.

Ardından "yeni destek talebi" oluşturup gerekli bilgileri doldurun.

Destek talebine yazılması gereken bilgiler.

Bir makine oluşturduysanız iptal edilmesi için fatura numarası veya oluşturduğunuz makinenin kimliği geri kalanları destek ekibi yönlendirecektir.

Eğer bir makine oluşturduysanız aboneliği iptal etmek ve silmek için icrosoft desteği: Azure aboneliğinizi iptal etme ve silme - Microsoft Cost Management

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam, yani herhangi bir abonelik olmadığında otomatik olarak bir süre sonra siliniyor doğru mu anladım?
Teşekkür ederim, buda alternatif yol sanırım.

Evet. Sanal makine oluşturduysanız sanal makinenin aboneliğini durdurup silmeyi unutmayınız aksi takdirde kartınızdan ücret çekebilir (kullan ve öde aboneliği için geçerli).
Hocam peki microsoft hesabı silinince azure hesabıdamı siliniyor komple? Geri getirilme şansı yokmu?

Hocam peki Microsoft hesabı silinince Azure hesabıdamı siliniyor komple? Geri getirilme şansı yok mu?

Microsoft hesabınız yok ise Azure'yi nasıl kullanacaksınız hocam?
90 gün verileri siz yedeklemeniz için açık tutar. 90 günden sonra 180 gün içerisinde tüm verileriniz silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…