Neoxa 127 Üstün Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 449 Makaleler 29 Çözümler 8 Beğeniler 733 Yer TRABZON/OF Bugün 18:07 #11 Testo Unit dedi: Geçenki motomaxin %41 indirimini kaçırdığım için pişmanım. Şu an var mıdır uygun indirim yoksa kasım'ı bekle mi dersin? Takoz konusunda ise şehir içi biraz karışık, takoz arabalara falan sürtmez mi yanlarından geçerken? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi motorlarında indirim olduğuna göre değişir durum. Takoz gidon genişliğinde oluyor normal şartlarda sürtmez.
Testo Unit dedi: Geçenki motomaxin %41 indirimini kaçırdığım için pişmanım. Şu an var mıdır uygun indirim yoksa kasım'ı bekle mi dersin? Takoz konusunda ise şehir içi biraz karışık, takoz arabalara falan sürtmez mi yanlarından geçerken? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi motorlarında indirim olduğuna göre değişir durum. Takoz gidon genişliğinde oluyor normal şartlarda sürtmez.
KS KS Testo Unit 127 Bilgin Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.187 Makaleler 4 Çözümler 22 Beğeniler 6.601 Bugün 18:13 #12 Neoxa dedi: Hocam hangi motorlarında indirim olduğuna göre değişir durum. Genişletmek için tıkla... Ekipman olarak demiştim. Neoxa dedi: Takoz gidon genişliğinde oluyor normal şartlarda sürtmez. Genişletmek için tıkla... Pazarlık ile motorun yanında dahil etmeye çalışayım o zaman.
Neoxa dedi: Hocam hangi motorlarında indirim olduğuna göre değişir durum. Genişletmek için tıkla... Ekipman olarak demiştim. Neoxa dedi: Takoz gidon genişliğinde oluyor normal şartlarda sürtmez. Genişletmek için tıkla... Pazarlık ile motorun yanında dahil etmeye çalışayım o zaman.
Neoxa 127 Üstün Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 449 Makaleler 29 Çözümler 8 Beğeniler 733 Yer TRABZON/OF Bugün 18:14 #13 Testo Unit dedi: Ekipman olarak demiştim. Pazarlık ile motorun yanında dahil etmeye çalışayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam orda bir kafa karışıklığı oldu kusura bakma. İndirim beklenebilir bu arada daha kaliteli ekipman almak iyidir her zaman.
Testo Unit dedi: Ekipman olarak demiştim. Pazarlık ile motorun yanında dahil etmeye çalışayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam orda bir kafa karışıklığı oldu kusura bakma. İndirim beklenebilir bu arada daha kaliteli ekipman almak iyidir her zaman.
KS KS Testo Unit 127 Bilgin Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.187 Makaleler 4 Çözümler 22 Beğeniler 6.601 47 dakika önce #14 @Neoxa, kask+eldiven+balaklava için 10k yeter mi? Ceketi kasım indirimlerinde almayı pkanlıyorum, montla idare edebilirim o zamana kadar.
@Neoxa, kask+eldiven+balaklava için 10k yeter mi? Ceketi kasım indirimlerinde almayı pkanlıyorum, montla idare edebilirim o zamana kadar.