cleanris Uzman Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 180 Çözümler 3 Beğeniler 29 15 Nisan 2025 #1 Merhaba, Rus sitesinden ürün alacağım ve ödeme yapmak için bir yöntem bulamadım. En sonunda b2-pay adında bir yöntem buldum. Türkiye de geçerli mi? Güvenilir mi? Rus sitesinden bu yöntemle ürün alabilir miyim? Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba, Rus sitesinden ürün alacağım ve ödeme yapmak için bir yöntem bulamadım. En sonunda b2-pay adında bir yöntem buldum. Türkiye de geçerli mi? Güvenilir mi? Rus sitesinden bu yöntemle ürün alabilir miyim? Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 502 Çözümler 1 Beğeniler 61 15 Nisan 2025 #2 cleanris dedi: Merhaba, Rus sitesinden ürün alacağım ve ödeme yapmak için bir yöntem bulamadım. En sonunda b2-pay adında bir yöntem buldum. Türkiye de geçerli mi? Güvenilir mi? Rus sitesinden bu yöntemle ürün alabilir miyim? Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rus siteleri güvensiz.
cleanris dedi: Merhaba, Rus sitesinden ürün alacağım ve ödeme yapmak için bir yöntem bulamadım. En sonunda b2-pay adında bir yöntem buldum. Türkiye de geçerli mi? Güvenilir mi? Rus sitesinden bu yöntemle ürün alabilir miyim? Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Rus siteleri güvensiz.