Çözüldü B450M PCI aygıt sürücüsü yüklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mahoni

Uzman
B450M anakart chipset sürücüsü kurdum, fakat sorun devam ediyor. Sürücüyü AMD sitesinden yükledim.

Kod:
PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&SUBSYS_86A31043&REV_A1
PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&CC_0C8000
PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&SUBSYS_86A31043
PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&CC_0C80

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Az önce temiz ekran kartı.
Sürücüsü yükledim düzelmedi. Gigabyte B450M DS3H. Acaba nvcleanstall mı sebep oluyor bu soruna?

Normal bir şekilde kurmayı deneyin. Tüm tikler işaretli olsun. Nvcleaninstall kullanmayın. Anakartta da USB C ile ilgili herhangi bir şey göremedim. Ya ekran kartı sürücüsü düzgün kurulmuyor ya da ekran kartı ile ilgili bir problem var.
Bu sürücü ID'leri (PCI\VEN_10DE&DEV_1AED) NVIDIA sürücülerinin kimlikleri gibi. Ekran kartı driver'ınızı DDU ile silip yeniden yüklemeyi deneyin, güncel bir sürüm ile...

Son düzenleyen: Moderatör:

USB C sürücüsü bu. Sürücü kurulumu yaparken tikini mi kaldırdınız?
Daha doğrusu NVIDIA Type-C sürücüsü bu. DisplayPort için. Ekran kartı sürücüsü ile ilgili. Ya da anakartın sitesinde bununla ilgili bir sürücü var. Anakartınızın tam modeli nedir?

Az önce temiz ekran kartı
sürücüsü yükledim düzelmedi. Gıgabyte B450M DS3H.Acaba Nvcleanstall mı sebep oluyor bu soruna?

Az önce temiz ekran kartı.
Sürücüsü yükledim düzelmedi. Gigabyte B450M DS3H. Acaba nvcleanstall mı sebep oluyor bu soruna?

Normal bir şekilde kurmayı deneyin. Tüm tikler işaretli olsun. Nvcleaninstall kullanmayın. Anakartta da USB C ile ilgili herhangi bir şey göremedim. Ya ekran kartı sürücüsü düzgün kurulmuyor ya da ekran kartı ile ilgili bir problem var.

Çözüm
Nvcleanstall soruna sebep oluyormuş normal kurulum yapınca düzeldi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…