eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #1 Bu videodaki işlemi yaptım. Ancak ondaki gibi ışık yanıp sönmüyor. Sadece yeşil ışık yanık kaldı. Ne yapacağım?
Bu videodaki işlemi yaptım. Ancak ondaki gibi ışık yanıp sönmüyor. Sadece yeşil ışık yanık kaldı. Ne yapacağım?
KS KS eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #11 Yasin Alemdağ dedi: Yok hocam. Bir zararı olmaz. İşlem yapıyor olsa çoktan yapardı. Bence sen düğmeye basamadın . Genişletmek için tıkla... Bastım yine sönüp yandı 3 kere yine aynı kaldı. Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Yok hocam. Bir zararı olmaz. İşlem yapıyor olsa çoktan yapardı. Bence sen düğmeye basamadın . Genişletmek için tıkla... Bastım yine sönüp yandı 3 kere yine aynı kaldı.
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Ağustos 2025 #12 eymen dedi: Bastım yine sönüp yandı 3 kere yine aynı kaldı. Genişletmek için tıkla... Basılı tutmayı denedin mi? Çıkarıp tak yapıp tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
eymen dedi: Bastım yine sönüp yandı 3 kere yine aynı kaldı. Genişletmek için tıkla... Basılı tutmayı denedin mi? Çıkarıp tak yapıp tekrar dener misin?
KS KS eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #13 Yasin Alemdağ dedi: Basılı tutmayı denedin mi? Çıkarıp tak yapıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum zaten USB'yi çıkarmaya korkuyorum Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Basılı tutmayı denedin mi? Çıkarıp tak yapıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum zaten USB'yi çıkarmaya korkuyorum
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Ağustos 2025 #14 eymen dedi: Basılı tuttum zaten USB'yi çıkarmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Çıkarabilirsin herhangi bir sorun olmaz. İşlem yapmıyor. Flash'a atarken bir şeyi atladın sanırım. Artı 0 Eksi
eymen dedi: Basılı tuttum zaten USB'yi çıkarmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Çıkarabilirsin herhangi bir sorun olmaz. İşlem yapmıyor. Flash'a atarken bir şeyi atladın sanırım.
KS KS eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #15 Yasin Alemdağ dedi: Çıkarabilirsin herhangi bir sorun olmaz. İşlem yapmıyor. Flash'a atarken bir şeyi atladın sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır videodaki bütün işlemleri yaptim Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Çıkarabilirsin herhangi bir sorun olmaz. İşlem yapmıyor. Flash'a atarken bir şeyi atladın sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır videodaki bütün işlemleri yaptim
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Ağustos 2025 #16 Bu sürücüyü indirdiğine emin misin? https://www.asus.com/tr/motherboard...650m-r/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-R Rufus'u indir MBR ve FAT32 olarak flashı formatla daha sonra BIOS'u için kopyala tekrar dene. Artı 0 Eksi
Bu sürücüyü indirdiğine emin misin? https://www.asus.com/tr/motherboard...650m-r/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-R Rufus'u indir MBR ve FAT32 olarak flashı formatla daha sonra BIOS'u için kopyala tekrar dene.
KS KS eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #17 Yasin Alemdağ dedi: Bu sürücüyü indirdiğine emin misin? PRIME B650M-R|Anakart|ASUS Türkiye Rufus'u indir MBR ve FAT32 olarak flashı formatla daha sonra BIOS'u için kopyala tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Açtım şu anda. Boş verin hocam bir daha girişmek istemiyorum açıldı zaten Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Bu sürücüyü indirdiğine emin misin? PRIME B650M-R|Anakart|ASUS Türkiye Rufus'u indir MBR ve FAT32 olarak flashı formatla daha sonra BIOS'u için kopyala tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Açtım şu anda. Boş verin hocam bir daha girişmek istemiyorum açıldı zaten
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 18 Ağustos 2025 #18 Attığım lintekini indirip yapabilirsin sorun olmaz. Flash'ını Windows üzerinden değil de Rufus ile biçimlendirmesini yaparsan daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Attığım lintekini indirip yapabilirsin sorun olmaz. Flash'ını Windows üzerinden değil de Rufus ile biçimlendirmesini yaparsan daha sağlıklı olur.
KS KS eymen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 348 Çözümler 2 Beğeniler 159 18 Ağustos 2025 #19 Yasin Alemdağ dedi: Attığım lintekini indirip yapabilirsin sorun olmaz. Flash'ını Windows üzerinden değil de Rufus ile biçimlendirmesini yaparsan daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Yok gerek yok çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yasin Alemdağ dedi: Attığım lintekini indirip yapabilirsin sorun olmaz. Flash'ını Windows üzerinden değil de Rufus ile biçimlendirmesini yaparsan daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Yok gerek yok çok teşekkür ederim.