Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.758 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Mayıs 2026 #21 Caner Uncu dedi: LEGO. Genişletmek için tıkla... Bana da aşılandı bu kişi tarafından maalesef. THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak Araba kullanmak Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak Sizinkiler nedir ey Techolay Halkı? Genişletmek için tıkla... VR gözlük ile F1 mükemmel bir aktivite bu arada, Quest 2 mi kullanıyorsunuz?
Caner Uncu dedi: LEGO. Genişletmek için tıkla... Bana da aşılandı bu kişi tarafından maalesef. THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak Araba kullanmak Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak Sizinkiler nedir ey Techolay Halkı? Genişletmek için tıkla... VR gözlük ile F1 mükemmel bir aktivite bu arada, Quest 2 mi kullanıyorsunuz?
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 507 Çözümler 4 Beğeniler 582 10 Mayıs 2026 #22 Kumar. Tavsiye etmem sakın bulaşmayın, aşırı bağımlılık yapıyor.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 10 Mayıs 2026 #23 THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak Araba kullanmak Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak Sizinkiler nedir ey Techolay Halkı? Genişletmek için tıkla... F1, ACC ve MSFS oynamak (ağırlıklı olarak) Klasman fark etmeksizin yarış izlemek Havacılık ile ilgili belgesel izlemek Bilgisayar vb. teknolojik ürünleri incelemek Cuma veya Cumartesi geceden sabaha kadar film izlemek LEGO almak Nasılsa bunlardan vazgeçemiyorum.
THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak Araba kullanmak Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak Sizinkiler nedir ey Techolay Halkı? Genişletmek için tıkla... F1, ACC ve MSFS oynamak (ağırlıklı olarak) Klasman fark etmeksizin yarış izlemek Havacılık ile ilgili belgesel izlemek Bilgisayar vb. teknolojik ürünleri incelemek Cuma veya Cumartesi geceden sabaha kadar film izlemek LEGO almak Nasılsa bunlardan vazgeçemiyorum.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.477 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.081 Yer İstanbul 10 Mayıs 2026 #24 Gacha oyunlarına para basıp üstüne %50 kaybetmek. Canım sıkılınca rastgele 3D modeller yapmak. El konsollarının datasheet'lerini incelemek.
Gacha oyunlarına para basıp üstüne %50 kaybetmek. Canım sıkılınca rastgele 3D modeller yapmak. El konsollarının datasheet'lerini incelemek.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 10 Mayıs 2026 #25 Euro Truck Simulator 2 TruckersMP'de Calais-Duisburg yapmak. Ancak o yol da kaldırıldı son güncelleme ile.
Euro Truck Simulator 2 TruckersMP'de Calais-Duisburg yapmak. Ancak o yol da kaldırıldı son güncelleme ile.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.912 Çözümler 22 Beğeniler 2.505 Yer Planarcadia 10 Mayıs 2026 #26 1- Gacha oynamak ve para basmak (önermiyorum, kendim de para basmayı durdurdum çok şükür.) 2- Günlük yazmak, kendimi kağıda dökebilmek rahatlatıyor.
1- Gacha oynamak ve para basmak (önermiyorum, kendim de para basmayı durdurdum çok şükür.) 2- Günlük yazmak, kendimi kağıda dökebilmek rahatlatıyor.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 10 Mayıs 2026 #27 Arabamın sınırlarını zorlamak The Witcher 3 oynamak/modlamak Yürüyüş yapmak
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 10 Mayıs 2026 #28 Bağımlılık yapan bir aktivitem yok sanırım. Futbol, yazılım ve arkadaşlarla boş yürüyüş sevdiğim aktivitelerden. Önceden keman da çalıyordum, ara vermek zorunda kaldım. YKS bitse de tekrar çalma vakti bulsam… THE KEROXEA dedi: Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Genişletmek için tıkla... En son JOD’a gittim. Fikir güzel fakat uygulama kısmında vasat kalmışlardı. Bir daha da gitmem. Son düzenleme: 10 Mayıs 2026
Bağımlılık yapan bir aktivitem yok sanırım. Futbol, yazılım ve arkadaşlarla boş yürüyüş sevdiğim aktivitelerden. Önceden keman da çalıyordum, ara vermek zorunda kaldım. YKS bitse de tekrar çalma vakti bulsam… THE KEROXEA dedi: Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Genişletmek için tıkla... En son JOD’a gittim. Fikir güzel fakat uygulama kısmında vasat kalmışlardı. Bir daha da gitmem.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.851 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 10 Mayıs 2026 #29 THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak. Araba kullanmak. Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü. Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Sizinkiler nedir ey Techolay halkı? Genişletmek için tıkla... Halı saha.
THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak. Araba kullanmak. Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü. Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Sizinkiler nedir ey Techolay halkı? Genişletmek için tıkla... Halı saha.
ALCYONEUS Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 495 Çözümler 2 Beğeniler 247 10 Mayıs 2026 #30 THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak. Araba kullanmak. Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü. Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Sizinkiler nedir ey Techolay halkı? Genişletmek için tıkla... İlker Fırat ile dayı trolü izliyorum.
THE KEROXEA dedi: VR gözlükler ile F1 oynamak. Araba kullanmak. Hafta sonları müzik + tempolu sabah yürüyüşü. Otomobil festivallerine veya buluşmalarına katılmak. Sizinkiler nedir ey Techolay halkı? Genişletmek için tıkla... İlker Fırat ile dayı trolü izliyorum.