KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.719 2 Eylül 2024 #11 Oltran dedi: Ya dostum bak şimdi bot var, bot var. Bu kadar işlevli botlar beni rahatsız ediyor. Anlatamıyorum galiba.3 5 kelime konuştuğum botlar rahatsız etmez. Onlarda simülsayon oyunu zaten. Ben kısıtlamış olayım gerekirse, böyle iyiyim. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. AAA Oyunlar seni rahatsız etmiyor ama böyle küçük yapımlar rahatsız ediyor. Tamam. Silinen üye dedi: Hayır, sen botlarla oynamak zorundasın.(!) Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey demedim ki. Neyse.
Oltran dedi: Ya dostum bak şimdi bot var, bot var. Bu kadar işlevli botlar beni rahatsız ediyor. Anlatamıyorum galiba.3 5 kelime konuştuğum botlar rahatsız etmez. Onlarda simülsayon oyunu zaten. Ben kısıtlamış olayım gerekirse, böyle iyiyim. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi. AAA Oyunlar seni rahatsız etmiyor ama böyle küçük yapımlar rahatsız ediyor. Tamam. Silinen üye dedi: Hayır, sen botlarla oynamak zorundasın.(!) Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey demedim ki. Neyse.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 2 Eylül 2024 #12 Simon dedi: Anladım şimdi. AAA Oyunlar seni rahatsız etmiyor ama böyle küçük yapımlar rahatsız ediyor. Tamam. Genişletmek için tıkla... Ya dostum sen oyunun yapımcısı falansın galiba? Al tepe tepe oyna. İyi ki fikrimi belirttim.
Simon dedi: Anladım şimdi. AAA Oyunlar seni rahatsız etmiyor ama böyle küçük yapımlar rahatsız ediyor. Tamam. Genişletmek için tıkla... Ya dostum sen oyunun yapımcısı falansın galiba? Al tepe tepe oyna. İyi ki fikrimi belirttim.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.719 2 Eylül 2024 #13 Oltran dedi: Ya dostum sen oyunun yapımcısı falansın galiba? Al tepe tepe oyna. İyi ki fikrimi belirttim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok oyun Rus yapımı. Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler. Ama yanlış anladın beni. Ben seni zorlamıyorum. İstediğini yap.
Oltran dedi: Ya dostum sen oyunun yapımcısı falansın galiba? Al tepe tepe oyna. İyi ki fikrimi belirttim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok oyun Rus yapımı. Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler. Ama yanlış anladın beni. Ben seni zorlamıyorum. İstediğini yap.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.015 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.277 2 Eylül 2024 #14 Beğenmedim, teşekkürler.