Bağkur borcu ödenirken tamamı mı ödeniyor yoksa belli bir kısmı mı?

NeonCircuit

Uzman
YouTube aylık gelirim hem Bağkur borcumu ödeyecek hem de bana kalacak düzeyde değil. Ben de AdSense hesabımda belli bir miktar biriktirdim, onu çekeceğim. Ama hemen Bağkur'lu olacağım. Ben şimdi 2 gün içinde kapatırsam Bağkurumu, o 2 günlük borcumu ödeyeceğim? Yoksa o ayı komple mi ödeyeceğim? Teşekkürler.

Bankacalık uygulamasından ödeme yaparken, cari dönemi seçersen borcun tamamı çıkar, öde butonuna tıkladığında ana borç ve kendin rakam yazabileceğin sekme çıkar, yani istediğin kadarını ödeyebilirsin.

E-Devlet'ten ödenilmiyor muydu? Birde bağkur borcu şu an 11.808 TL olması lazım aylık. Bunun günlüğü 393 TL'ye denk geliyor. 2 gün içinde bağkurumu kapatsam, 786 TL ödeyeceğim sanırım?

e-Devlet ve Gib üzerinden de ödenebilir, 10k rakamı örnek verdim. Hayır Bağ-Kur'da günlük ödeme miktarı yoktur, tamamı ödenir. 786 TL söz konusu değil.
Anladığım kadarıyla bağkuru hemen iptal etsem dahi örnek 10k ödeyeceğim değil mi?

Anladığım kadarıyla Bağ-Kur'u hemen iptal etsem dahi örnek 10k ödeyeceğim değil mi?

Evet iptal edersen kalan borcu ödemek zorundasın, belirli bir süresi var o süre geçerse faize binmeye başlar, üç ay için % de 3 gibi bir oran var. İptal etmen için vergi mükellefi olmaman gerekli. İşletme sahibi olarak gözükürsen mecbur ödemen gerekiyor.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…