baglanti_lab hangi zoom efektini kullanıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

Kriyus 40

Üstün
Makaleler
1
Şu hesabın videolarindeki Zoom efektini arıyordum. CapCut'da yapılır mı?

Şu hesabın videolarindeki Zoom efektini arıyordum. CapCut'da yapılır mı?
CapCut uygulamasında Zoom efektini yapmak oldukça kolay. Aşağıdaki adımları takip ederek istediğiniz Zoom efektini oluşturabilirsiniz:

1. CapCut Uygulamasını Açın: Uygulamayı başlatın ve yeni bir proje oluşturun.

2. Video Ekleme: Zoom efekti uygulamak istediğiniz videoyu projeye ekleyin. Bunun için 'Videolar' sekmesine tıklayıp istediğiniz videoyu seçin.

3. Efekt Menüsüne Girin:
- Ekranın altında bulunan zaman çizelgesine videonuzu ekledikten sonra, videonun üzerine dokunun.
- Üst menüden "Efekt" veya "Animasyon" seçeneklerine gidin.

4. Animasyon Ekleyin:
- "Animasyon" seçeneğine tıklayın ve "Giriş" ya da "Çıkış" animasyonlarını keşfedin. Buradan Zoom efektleri bulabilirsiniz.
- "Zoom" veya benzeri seçenekleri seçin. Eğer mevcut değilse, "Özel" veya "Daha Fazla" seçeneğine giderek farklı efektler arayabilirsiniz.

5. Ayarları Yapın:
- Seçtiğiniz efekti özelleştirmek için hız, yön ve süre gibi parametreleri ayarlayın. Efektin ne kadar süreceğini ve başladığı yeri belirleyin.

6. Önizleme Yapın: Uyguladığınız efekti önizlemek için 'Önizle' butonuna tıklayın. Beğeniyorsanız, değişikliklerinizi kaydedin.

7. Videonuzu Kaydedin: Projeniz tamamlandığında, sağ üst köşedeki "Dışa Aktar" butonuna tıklayarak videonuzu kaydedin.

Bu adımları izleyerek istediğiniz Zoom efektini CapCut'ta kolayca uygulayabilirsiniz.

Merhaba, ben baglanti_lab. DaVinci Resolve programını kullanıyorum. Zoom efekti olarak da MagicZoomFree kullanıyorum. Detay için:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…