Akıyor ben satın aldım yükleyip denemek istedim. Halihazır da GTA 5 bitirdiğim için durdum. Direkt aksiyona giriyoruz oyun başlangıcında alışmasıda epey basit, yan görevler tekrar ediyor diyen var ama ana hikayesi keyif veriyor fiyatına göre alınmalı.Spider-Man Remastered hakkında yorumları olan var mı? Akıyor mu oyun ona göre alacağım Spider-Man'i çok severim bir de oyununu denemek isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Akıyor ben satın aldım yükleyip denemek istedim. Halihazır da GTA 5 bitirdiğim için durdum. Direkt aksiyona giriyoruz oyun başlangıcında alışmasıda epey basit, yan görevler tekrar ediyor diyen var ama ana hikayesi keyif veriyor fiyatına göre alınmalı.
Kesinlikle alacağım o zaman hocam. Teşekkür ederim yorumlarınız için iyi geceler.
Cyberpunk DLC'si ile beraber Epic'te mevcut geçen sene almıştım. Henüz hiç oynamadım sizce Steam'den almaya gerek var mıdır? Modlama falan var mı bilmiyorum. Epic üzerinden sıkıntısız oynanır mı? Paramda pek yok ona göre tavsiye verir misiniz?
PC Uzmanı
Başarılı
Cyberpunk DLC'si ile beraber Epic'te mevcut geçen sene almıştım. Henüz hiç oynamadım sizce Steam'den almaya gerek var mıdır? Modlama falan var mı bilmiyorum. Epic üzerinden sıkıntısız oynanır mı? Paramda pek yok ona göre tavsiye verir misiniz?
Steam kütüphaneni genişletme arkadaşlarına bak işte bu kadar başarım yaptım falan derdin varsa Steam'den al yapıştır düşünme bile.
Cyberpunk 2077 şu ana kadar süre bakımından en çok oyunda tutan oyun oldu herkese tavsiye ederim.
Senin yüzünden 10 dakikadır Bahar İndirimlerini arıyorum Epic'te. Eski konuymuş.Steam kütüphaneni genişletme arkadaşlarına bak işte bu kadar başarım yaptım falan derdin varsa Steam'den al yapıştır düşünme bile.
Cyberpunk 2077 şu ana kadar süre bakımından en çok oyunda tutan oyun oldu herkese tavsiye ederim.
PC Uzmanı
Başarılı
Kral kusura bakmaSenin yüzünden 10 dakikadır Bahar İndirimlerini arıyorum Epic'te. Eski konuymuş.![]()
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-