Arama, sesli mesaj, flash SMS ve SMS yoluyla günde en az 15 kez rahatsız ediliyorum. Xiaomi çoğunu engellese bile en az 10 tanesi spam olarak algılanmıyor. Bunları nasıl engellerim? En az 300 numara engellemişimdir.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu kez kargo, kurye vs. gibi hizmetler arayamıyor ne yazık ki.Aramalar için 'Engellenen Numaralar' kısmından 'Ön Ek Ekle' kısmına 0850 gibi numaralar eklemeniz lazım, SMS'lerde de aynı çözüm geçerli olabilir.
- Makaleler
- 6
Arama, sesli mesaj, flash SMS ve SMS yoluyla günde en az 15 kez rahatsız ediliyorum. Xiaomi çoğunu engellese bile en az 10 tanesi spam olarak algılanmıyor. Bunları nasıl engellerim? En az 300 numara engellemişimdir.
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz hocam?
Google Mesajlar.
- Makaleler
- 6
Bunu aktif ettiniz mi? Bana bayağıdır öyle mesajlar gelmiyor.
Evet, aktif. Bir kısmını engelliyor ama yine de geliyor.
- Makaleler
- 6
Evet, aktif. Bir kısmını engelliyor ama yine de geliyor.
Hocam sürekli spam olarak bildirerek engellemek dışında yapacak bir şey yok. Google öyle öyle daha fazla engellemeye başlar yakında. Numaranız onların eline düşmüş demek ki.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Annemin telefonuna geliyor hocam, nereden buluyorlar?Hocam sürekli spam olarak bildirerek engellemek dışında yapacak bir şey yok. Google öyle öyle daha fazla engellemeye başlar yakında. Numaranız onların eline düşmüş demek ki.
- Makaleler
- 6
Annemin telefonuna geliyor hocam, nereden buluyorlar?
Alışveriş sitelerine oraya buraya numaranı dağıtarak.