Steam Bakiyesi Troy kart ile nasıl alınabilir?

Merhaba, 1 yıldır kart başvurum reddedildiği için artık pes ettim. Hesabımda 5 dolar sınırı var, o yüzden sanırım item satışı açık değil. Troy ile bakiye almak için bir yöntem var mı?

Oyunfordan alınız Steam'ın Türkiye'de ki tek resmi distribütörü diye biliyorum bir ara Steam sayfasında da adını görmüştüm sorun yaşamazsınız.

Oyunfordan alınız Steam'ın Türkiye'de ki tek resmi distribütörü diye biliyorum bir ara Steam sayfasında da adını görmüştüm sorun yaşamazsınız.

Visa da Mastercard edinip Steam istemcisinden alsan daha iyi olur tabii oyunfor gibi siteler biraz daha pahalı satıyor.

Ana kartınızı internete girmeyin hiçbir zaman sanal kart oluşturup alışverin yapın sanırım onu da Visa olarak ayarlayabiliyordunuz.

Bynogame ve Oyunfor gibi sitelerden alabilirsin. Kart güvenliği olarak yıllardır hizmet veren siteler bunlar. Kurumsal firma olarak hizmet veriyorlar. Ekstra olarak yanlış değilsem Oyunfor, Steam'ın resmi Türkiye distribütörlerinden birisi olması lazım. Steam'ın bir sayfasında isimleri geçiyordu, şu an göremedim.

Ana kartınızı internete girmeyin hiçbir zaman sanal kart oluşturup alışverin yapın sanırım onu da Visa olarak ayarlayabiliyordunuz.
Ayarlanmıyor.

Oyunfor ETBİS'e kayıtlı site. Zamanında bende almıştım 10 dolarlık cüzdan kodu. Direkt gelmişti. İnanmıyorsan ETBİS'den sorgulayabilirsin.
Deneyince geri dönüş yaparım.

oyunfor.com bu orijinal site mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…