SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Beğeniler 597 Yer Balıkesir 17 Nisan 2025 #1 Merhaba, Haziran'da orada etkinlik olacak. Ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum, burada belki giden vardır. gittiniz mi? Gittiyseniz beğendiniz mi?
Merhaba, Haziran'da orada etkinlik olacak. Ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum, burada belki giden vardır. gittiniz mi? Gittiyseniz beğendiniz mi?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.620 Çözümler 60 Beğeniler 664 24 Nisan 2025 #2 SadeceEfe dedi: Merhaba, Haziran'da orada etkinlik olacak. Ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum, burada belki giden vardır. gittiniz mi? Gittiyseniz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu konuda gereken bilgileri sağlayamam. Ancak, etkinlikle ilgili genel bilgiler veya seyahat planlaması yapma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.
SadeceEfe dedi: Merhaba, Haziran'da orada etkinlik olacak. Ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum, burada belki giden vardır. gittiniz mi? Gittiyseniz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu konuda gereken bilgileri sağlayamam. Ancak, etkinlikle ilgili genel bilgiler veya seyahat planlaması yapma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.