Baldur's Gate 3 alınır mı?

ardasela

Çalışkan
Şu anda Cyberpunk 2077 ve Baldur's Gate 3 arasından birisini alabilirim. Cyberpunk tarzı oyunlar da seviyorum fakat Baldur's Gate gibi yılın oyununa da şans verip girmek istiyorum sizce ne mantıklı olur?

Şu anda Cyberpunk 2077 ve Baldur's Gate 3 arasından birisini alabilirim. Cyberpunk tarzı oyunlar da seviyorum fakat Baldur's Gate gibi yılın oyununa da şans verip girmek istiyorum sizce ne mantıklı olur?

Oyunun türünü seviyorsan alınır. Ama rol yapma oyununa soğuksan bir sürü diyalog zar cart curt derken soğur bırakırsın.

Vallahi kendini o dünyanın içine sokabilirsen kesinlikle al inanılmaz her yeri dopdolu bir sürü gizli dungeon ve ufak etikileşimlerle süslenmiş mütiş bir oyun.

Vallahi kendini o dünyanın içine sokabilirsen kesinlikle al inanılmaz her yeri dopdolu bir sürü gizli dungeon ve ufak etikileşimlerle süslenmiş mütiş bir oyun.
O türe hiç girmedim mesela cyberpunk daha sıcak gelir büyük ihtimal ama yine de sıkıntı olur mu yani alışırsam sevebilir miyim

Oyunun türünü seviyorsan alınır. Ama rol yapma oyununa soğuksan bir sürü diyalog zar cart curt derken soğur bırakırsın.
Baldur's Gate almadan peki o türde başka ne oynayabilirim ya da Baldur's gate ile girebilir miyim

O türe hiç girmedim mesela Cyberpunk daha sıcak gelir büyük ihtimal ama yine de sıkıntı olur mu yani alışırsam sevebilir miyim?

Baldur's Gate almadan peki o türde başka ne oynayabilirim ya da Baldur's Gate ile girebilir miyim?

Alışırsan seversin ama oyunun içinde bir iki kere ne yapacağım ben ya dersen oyun içindeki türlere statlara yabanciysan hangi türle oynasam ne olur diye videolara gömülürsen falan soğuyabilirsin. Yüzeysel bir oyun değil çok detaylı.

O türe hiç girmedim mesela Cyberpunk daha sıcak gelir büyük ihtimal ama yine de sıkıntı olur mu yani alışırsam sevebilir miyim?

Baldur's Gate almadan peki o türde başka ne oynayabilirim ya da Baldur's Gate ile girebilir miyim?

Oyuna en basitten alışman gerek en kolay zorluğu seçip standart bir büyücü yapar sonra da hikayelerde ilerlersin her karakterin kendine has hikayesi var yerleri var istediğin gibi flörtleşiyorsun gizli etkileşimleri açabiliyorsun istersen bir katil istersen iyilik meleği olabiliyorsun oyun o açıdan çok zevkli her şey senin ellerinde.

Sıra tabanlı ve izometrik bakış açısı olan oyunlarla son derece içli dışlı olman gerek BG3 için. CP 2077 öneririm.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt