Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam mod kurulum aracında bu tarz şeyler var. Acaba bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hocam oyunu yönetici olarak açmaya çalıştığım için hata alıyormuşum. O işaretler ile alakasızmış.Ben sıfırdan kuracaksınız sandım, bu mod manager'ı bilmediğim için maalesef bir şey diyemeyeceğim.
Hocam tamam da oyuna zaten modları nasıl yükleyeceğimi biliyorum. 120 saat modlu oynadım. Ancak şu anda kuramıyorum. Neden bu tarz görseller çıkıyor?Nexus Mods'un sunduğu Vortex'i kullanıp rahatça modlarını yönetebilir ve tek tıkla indirebilirsiniz. Bana sorarsanız onu kurun.
Ben sıfırdan kuracaksınız sandım, bu mod manager'ı bilmediğim için maalesef bir şey diyemeyeceğim.Hocam tamam da oyuna zaten modları nasıl yükleyeceğimi biliyorum. 120 saat modlu oynadım. Ancak şu anda kuramıyorum. Neden bu tarz görseller çıkıyor?
Hocam oyunu yönetici olarak açmaya çalıştığım için hata alıyormuşum. O işaretler ile alakasızmış.Ben sıfırdan kuracaksınız sandım, bu mod manager'ı bilmediğim için maalesef bir şey diyemeyeceğim.