S SoftBant Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 5 Beğeniler 0 4 Nisan 2025 #1 Ekranım aşağıdaki fotoğraftaki gibi oluyor çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 4 Nisan 2025 #2 Mod falan yüklediniz mi hiç? Ondan kaynaklanabilir belki. Artı 0 Eksi
KS KS S SoftBant Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 5 Beğeniler 0 4 Nisan 2025 #3 Dzeko dedi: Mod falan yüklediniz mi hiç? Ondan kaynaklanabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam mod var ama hepsini devre dışı bırakıp girdim yine işe yaramadı modların resmini atayım mı? Artı 0 Eksi
Dzeko dedi: Mod falan yüklediniz mi hiç? Ondan kaynaklanabilir belki. Genişletmek için tıkla... Hocam mod var ama hepsini devre dışı bırakıp girdim yine işe yaramadı modların resmini atayım mı?
Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 4 Nisan 2025 #4 SoftBant dedi: Hocam mod var ama hepsini devre dışı bırakıp girdim yine işe yaramadı modların resmini atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamam ki. Sadece mod kaynaklı olabilir diye fikir vereyim dedim. Dilerseniz modları kaldırıp dosya doğrulayıp deneyin. Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: Hocam mod var ama hepsini devre dışı bırakıp girdim yine işe yaramadı modların resmini atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamam ki. Sadece mod kaynaklı olabilir diye fikir vereyim dedim. Dilerseniz modları kaldırıp dosya doğrulayıp deneyin.