Baldur’s Gate 3’ün 7. Güncellemesi Bu Hafta PC’ye Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
Makaleler
5

Larian Studios, PAX West etkinliğinde Baldur’s Gate 3 için beklenen Patch 7 güncellemesinin Eylül’ün ilk haftasında PC platformunda yayınlanacağını duyurdu. Baldur’s Gate 3’ün yaklaşan 7. Güncellemesi, oyuna resmi mod desteği de dahil olmak üzere birçok önemli değişiklik getirecek. Oyuncular, erken erişimden bu yana resmi olmayan modlarla oyun deneyimlerini zenginleştiriyordu ancak bu güncelleme ile artık daha…

Devamını Oku: Baldur’s Gate 3’ün 7. Güncellemesi Bu Hafta PC’ye Geliyor
Kaynak: Techolay

Şu oyunu hala alıp en az 2 kere bitirmemiş olanlar varsa çok şey kaybediyor.

Oyunu çok seviyorum fakat Underdark ve Shar Temple gibi kısımları tekrar oynayacağımı düşünmek ikinci kez oynamaktan soğutuyor gerçekten oynarken beni yoran yerlerdi.

Oyunu çok seviyorum fakat Underdark ve Shar Temple gibi kısımları tekrar oynayacağımı düşünmek ikinci kez oynamaktan soğutuyor gerçekten oynarken beni yoran yerlerdi.

Dark Urge için oynamaya değer. Shar Temple konusunda haklısınız ama neredeyse bütün puzzle'ların kolay bir çözümü var, Underdark'ta ise ilk gittiğim zaman bulamadığım bazı şeyler ile karşılaştığım için 2. başlangıcım gayet zevkliydi.

Oyun güzel de işte türünü sevmezsen katlanamıyorsun oyuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…