İnceleme Bana göre underrated (önemsenmemiş) oyunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar
Bende normalde co-op oynardım ama bu aralar Push modunda çok sardım mükemmel bence. Siz oynadığınızda hatırlıyor musunuz sandstorm'un anlık oyuncusu ne kadardı?
Hocam hiç hatırlamıyorum. Ama oyuncu bulma konusunda hiç bir zaman sıkıntı çekmedim. Haftanın her günü, her saat Avrupa/Amerika sunucularında oyuncular oluyordu. Şimdi nasıldır bilmiyorum.

Belki bu sene sonuna doğru yeni oyunun çıkışına hazırlanıyorlardır. İlk oyun 2014'te çıkmıştı, Sandstorm da 2018'de çıktığına göre 4 senelik bir döngüsü var desek eğer 3. oyunu planladılarsa çıkışı bu sene sonuna doğru olabilir.

3. Oyun çıkmasın, Insurgency sandstorm'a güncelleme gelsin ki bir de onu almaya uğraşmayalım

3. Oyun çıkmasın, Insurgency sandstorm'a güncelleme gelsin ki bir de onu almaya uğraşmayalım
Evet ama belki farklı bir oyun motoru üzerinde daha kapsamlı bir projeleri vardır. Gelişime engel olamayız. Oyun zaten 4 seneden fazladır piyasada, yeni sayılmaz.

Battlefront 2 (2017) eklenebilir. Aynı şekilde Battlefront (2015)'de eklenebilir.
Hiç oynamadım bir bilgim yok o yüzden ekleyemem hocam, bir bakarım oyundayım şu an. İncelerim sonra eklerim konuya.

Son düzenleme:

Bu listeye ayriyeten Hotline Miami ekleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…