Mustckmk

Çalışkan
Daha önce hiçbir şekilde banka hesabı kullanmadım, herhangi bir üyeliğim de olmadı. Şu an sadece Paycell kullanıyorum. Dijital cüzdan gibi bir uygulama yani. Yarın bir gün bir banka hesabı açmamın benim için bir avantajı olur mu? Açacaksam da hangisini açmalıyım?

Daha önce hiçbir şekilde banka hesabı kullanmadım, herhangi bir üyeliğim de olmadı. Şu an sadece Paycell kullanıyorum. Dijital cüzdan gibi bir uygulama yani. Yarın bir gün bir banka hesabı açmamın benim için bir avantajı olur mu? Açacaksam da hangisini açmalıyım?

Açacaksan bence tek vadesiz hesap diyorsan Ziraat Bankası kart alırken Mastercard veya Visa olmasını söyleyin ama ilerleyen zamanlarda kredi kartı alacağım diyorsan Akbank kesinlikle avantajı kesinlikle olur ön ödemeli kartlar gibi ne zaman kapanacak düşüncesi olmaz arkanda sağlam bir banka olur.

Çok avantajı var aslında. Aktif çalışıyorsan kredi kartı başvurusunda bulunabilirsin. Bu sana istediğin şeyleri taksitle alma imkanı sağlar. Onun dışında maaşını yatırırlar içine. Bankaların kendilerine özel kampanyaları vs oluyor onlardan faydalanabilirsin şartları karşılıyorsan. Günlük vadeli hesap tarzı bir hesap açtırırsan biriktirdiğin para hem kilitlenmez hem günlük 3-5 artar. Bende ing ve Yapı Kredi var. Herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar. Üstte Troy olayını anlatmışlar. Troy kart çıkartmayın.

Banka hesabı açmak bedava bir şey. Bir zararı da yok. İstediğin kadar oluştur. Bir süre sonra bankalar arayıp sana kredi kartı vermek isteyecekler. O zaman da senelik aidatı olmayan veya güzel kampanyası olan olursa senelik aidatı olan bir kartı seçersin iyi olur.

Birçok avantajı var. Bir kere nakit para ile uğraşma derdi olmuyor alışveriş yaparken. Kredi kartın varsa taksit yapabiliyorsun, kampanyalardan yararlanıp puan kazanıyorsun vs.

Kredi kartı kullanmasını bilene vezir, bilmeyene rezildir. Rezil olan tarafta olursan tam bankaların aradığı müşteri olursun. 🙂