Yawing 3 Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 142 Beğeniler 16 8 Haziran 2025 #1 Oyunu Zona'dan (Torrent) yeni indirdim bu hatayı alıyorum giremiyorum nasıl düzeltebilirim? Oyun açılıyor ama bu CMD dosyasını kapattığım anda kapanıyor Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Oyunu Zona'dan (Torrent) yeni indirdim bu hatayı alıyorum giremiyorum nasıl düzeltebilirim? Oyun açılıyor ama bu CMD dosyasını kapattığım anda kapanıyor
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.241 Çözümler 1 Beğeniler 564 8 Haziran 2025 #2 Mod indirdin mi? Torrentle alakalı pek bir bilgim yok fakat genelde modlardan kaynaklı çökmeler oluyor. Artı 0 Eksi
Mod indirdin mi? Torrentle alakalı pek bir bilgim yok fakat genelde modlardan kaynaklı çökmeler oluyor.
Recep Baltaş 31 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.285 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.176 Yer İstanbul 8 Haziran 2025 #3 Korsan oyunlarda bu tür şeyler gayet normal. Kapatma pencereyi. Kod: [NGXGetPathUsingQAI:41] Checking for path to NGX using QueryAdapterInfo [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key NGXPath in System\CurrentControlSet\Services\nvldd [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key FullPath in SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGX [NGXLoadCoreLibrary: 214] error: failed to locate NGX core path via registry key - error 2 Artı 0 Eksi
Korsan oyunlarda bu tür şeyler gayet normal. Kapatma pencereyi. Kod: [NGXGetPathUsingQAI:41] Checking for path to NGX using QueryAdapterInfo [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key NGXPath in System\CurrentControlSet\Services\nvldd [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key FullPath in SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGX [NGXLoadCoreLibrary: 214] error: failed to locate NGX core path via registry key - error 2