Yawing Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 136 Beğeniler 16 8 Haziran 2025 #1 Oyunu Zona'dan (Torrent) yeni indirdim bu hatayı alıyorum giremiyorum nasıl düzeltebilirim? Oyun açılıyor ama bu CMD dosyasını kapattığım anda kapanıyor Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Oyunu Zona'dan (Torrent) yeni indirdim bu hatayı alıyorum giremiyorum nasıl düzeltebilirim? Oyun açılıyor ama bu CMD dosyasını kapattığım anda kapanıyor
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.239 Çözümler 1 Beğeniler 560 8 Haziran 2025 #2 Mod indirdin mi? Torrentle alakalı pek bir bilgim yok fakat genelde modlardan kaynaklı çökmeler oluyor. Artı 0 Eksi
Mod indirdin mi? Torrentle alakalı pek bir bilgim yok fakat genelde modlardan kaynaklı çökmeler oluyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 8 Haziran 2025 #3 Korsan oyunlarda bu tür şeyler gayet normal. Kapatma pencereyi. Kod: [NGXGetPathUsingQAI:41] Checking for path to NGX using QueryAdapterInfo [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key NGXPath in System\CurrentControlSet\Services\nvldd [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key FullPath in SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGX [NGXLoadCoreLibrary: 214] error: failed to locate NGX core path via registry key - error 2 Artı 0 Eksi
Korsan oyunlarda bu tür şeyler gayet normal. Kapatma pencereyi. Kod: [NGXGetPathUsingQAI:41] Checking for path to NGX using QueryAdapterInfo [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key NGXPath in System\CurrentControlSet\Services\nvldd [NGXGetPathFromRegistry: 24] Trying registry key FullPath in SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NGX [NGXLoadCoreLibrary: 214] error: failed to locate NGX core path via registry key - error 2