Maalesef ki oyunun yapımcıları oyunun "tamamlandığını" iddia ediyor yani bundan sonra ufak tefek bugfixler ve düşük seviye şeyler dışında hiçbir şey eklenmeyecek. 4 yıl önce betadan çıkmış 2 sene önce ise tam sürümü çıkmış bir oyunun bu vaziyette boş olması üzücü. Yeni başladığınız için zevk alıyor olabilirsiniz ama birkaç saat sonra oyunun ne kadar boş olduğunu farkedeceksiniz.
Oyunda tam 450 saatim var modsuz bir şekilde 100 saat oynadım. Modsuz 100 saat oynayınca daha oynayamadım sıktı ama modları kurunca oyunun asıl "tamamlanmış" haline ulaşabiliyorsunuz. Bannerlord modlar ile tamamlanmış yani kitle sayesinde tamamlanmış bir oyundur. Sade, saf modsuz bir bannerlord deneyimi ile modlu bannerlord deneyimi arasında anlatılamayacak derece kalite farkı var.

Oyunda tam 450 saatim var modsuz bir şekilde 100 saat oynadım. Modsuz 100 saat oynayınca daha oynayamadım sıktı ama modları kurunca oyunun asıl "tamamlanmış" haline ulaşabiliyorsunuz. Bannerlord modlar ile tamamlanmış yani kitle sayesinde tamamlanmış bir oyundur. Sade, saf modsuz bir bannerlord deneyimi ile modlu bannerlord deneyimi arasında anlatılamayacak derece kalite farkı var.

Var çünkü oyun tam değil. Hadi Warband'da olduğu gibi mod ile düzeltelim diyorsunuz adamlar ayda 1-2 defa bugfix getirdiği için bütün modlar bozuluyor sırf bu yüzden çoğu modder oyunu bıraktı zaten... Oyunu salsalar modlar ile cidden tamamen toplanacak ama ne oyunu ilerletiyorlar ne de bırakıyorlar. Oyun 4 yıldır Limbo'da kalmış vaziyette.