Yazlıktayız, havuzdan yeni çıkmışız. Güzel güzel eve gidiyoruz. Neyse, banyoya girdim ve saçıma su değer değmez yandım. Güneş enerjisinden su geldi bu arada soğuk su tarafında açık musluk neyse, sular kesilmiş 1 saate gelecekmiş, çıldırdım. Annem de yandan laf ediyor. Üstümde havlu çırılçıplak yürüdüm. Teyzemlerin yazlığına yürüdüm, elimde poşette don kıyafet falan, yarım saat öyle üstümde havluyla kafamda köpüklerde yürüdüm.

Allah o MESKİ denen kurumun ve site yönetimini bildiği gibi yapsın. Adamların yaptığı her bir tesisat mı elde kalır ya! O yolda yürürken yabancı yerli insanların bana nasıl baktığını göreydiniz... Eve çıkıp yıkanmam. Koskoca tatil sitesinde 24 tane blok var. Kesinti bula bula tek bizim bloku buluyor. Bir de sürekli elektrik kesiliyor bizim blokta. Bugün daha klimacıyı çağırdık, evde o kadar 4 klima var bozula bozula bizimki gitmiş. Dış ünitesi ölmüş. Adam daha çıkma ünite bulana kadar 1 hafta sürer diyor, kafayı yiyeceğim. Klimacıya kafa atmamak için zor tuttum. Bir de gelip laf ediyor geçen hafta geldiydi, gaz bastıydı söyleyeydin o zaman. Allah'ın 4 klimasına 5.000 lira gaz parası alıyosun bir de!

Kusura bakmayın çok sinirliyim okuduysanız Allah razı olsun.

Saat 19.16 şimdi de elektrikler kesildi.
Buradan bir yerde oturuyorsanız, adamlar su kesileceği saatleri belirtmiş.

Eskiden Mersin'de, tabiri caizse, elektrik kesileceği saatler değil, elektrik verileceği saatler söylenirdi. Resmen o kadar çok elektrik kesilirdi ki... Bu bahsettiğim zamanlar 2016 veya 2018.

Şu an Mersin Belediyesi'ne laf ettirmem, adamlar çok güzel çalışıyor. Tek eksikleri, su faturalarının pahalı olması.

1752268165507.webp