Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Birebir denemedim ama bunların inanılmaz sağlam olduğu hakkında çok fazla video görüyorum. Vücutlarına koltuk falan bağlayıp kullanıyorlar ve düşmüyor en azından videoda, ben de almayı düşünüyorum.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kapı arası, pervaz arası barfiksleri tavsiye etmiyorum. Yıllarca kullandım. Evet başta güzeller. Ama belli bir süreden sonra kapı pervazlarının kasadan çıkmasına ve geri dönüşü olmayacak şekilde yamulmasına sebep oluyor.
Kapının üstüne, duvara monte olan modeller daha güvenli. Maalesef duvarı delmek gerekiyor.
Kapının üstüne, duvara monte olan modeller daha güvenli. Maalesef duvarı delmek gerekiyor.
Tuhoiisa
Üstün
Fiyatlarını bilmedigimden belirtmedim ama 1000 lirayı geçmezse iyi olur.Bütçe belirtmemişsin ancak aşağı yukarı hepsi taşır. Yalnız iyi sabitlemen gerek. Ayrıca çok asılırsan, duvardan kayar ve zarar verebilir. Kapıya sabitlemek daha iyi olabilir.
Bundan mi bahsediyorsunuz?Kapı arası, pervaz arası barfiksleri tavsiye etmiyorum. Yıllarca kullandım. Evet başta güzeller. Ama belli bir süreden sonra kapı pervazlarının kasadan çıkmasına ve geri dönüşü olmayacak şekilde yamulmasına sebep oluyor.
Tearz
Uzman
İki duvar arası daha garanti bir durum. Markadan şaşmamak lazım. Duvar arası mesafeye göre tercih edebilirsiniz.95 kiloyu rahat tartabilecek sağlam bir ürün arıyorum. Öneriniz var mı?