O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 18 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz? Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz?
Geraltın kılıcı 48 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.608 Çözümler 19 Beğeniler 3.783 Yer Cintra 18 Ağustos 2024 #2 Oltran dedi: Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel.
Oltran dedi: Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 18 Ağustos 2024 #3 Geraltın kılıcı dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Tam halini yayınladım zaten ama süper oldu cidden Ses kalitesi kayıttan dolayı kötü ona bakmayın bu arada. Hafif eko falan ekledim müthiş oldu. Görüşünüz için sağ olun <3
Geraltın kılıcı dedi: Güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Tam halini yayınladım zaten ama süper oldu cidden Ses kalitesi kayıttan dolayı kötü ona bakmayın bu arada. Hafif eko falan ekledim müthiş oldu. Görüşünüz için sağ olun <3
Recep Tayyip İvedik Üstün Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 18 Ağustos 2024 #4 Oltran dedi: Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bence gayet uyumlu. Çok güzel olmuş emeğinize sağlık hocam.
Oltran dedi: Arkadaşlar bir Barış Akarsu vokal çalışmam var şu anda. Bir gitar cover'ı buldum bu müzik için. Uymuş mu bu kısımın altyapısına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bence gayet uyumlu. Çok güzel olmuş emeğinize sağlık hocam.