Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Bir süredir Android Auto için, Samsung telefonuma USB- Type-C çevirici araştırması yapıyordum. Arabamda Type-C çıkışı değil, USB çıkışı olduğundan dolayı ve yeni telefonların birçoğunda Type-C şeklinde olduğu için sıkıntı yaşıyordum. Bu ürün imdadıma yetişti. Spigen kablo ile Android Auto çalıştıramadım. Hem de telefonum şarj olmuyordu. Bende bu aparata, kendi orijinal kablosunu takarak sorunsuz şekilde kullanmaya başladım. Şimdi bu aparat ile hem Android Auto, hem de şarj kullanabiliyorum arabamda. Samsung telefonlarda bu sorunu yaşayanlar, bu basit ve pratik yöntem ile çözebilirler bu sorunu.
Samsung bir tarafı USB, diğer tarafı Type-C kablo satmıyor artık. Orjinal şekilde mağazalarda bile bulamadım.

Aldığım Ürün Linki;

Malzeme kalitesi olsun, USB 3.1 desteği olsun, 10 Gbps aktarım derken gerçekten güzel bir ürün. Baseus gerçekten güzel ürünler üretiyor. Fiyatı sadece biraz daha ucuz olabilirmiş. Tek eleştirim orada olacak. Kutu içeriği de hiç fena değil.

Sizi görseller ile baş başa bırakıyorum. Resimler bana aittir.

20250716_152905.webp

20250716_152941.webp

20250716_152950.webp

20250716_152945.webp

Son düzenleme:
Bunun tam tersi Type-C to USB olanını kullanıyorum ara ara MacBook için, tek eksisi çiftli Type-C tarafına taktığınızda diğer girişi iptal ediyor başka bir şey takmak mümkün olmuyor. Onun dışında veri aktarımı konusunda evet bende çok memnunum.

Bunun tam tersi Type-C to USB olanını kullanıyorum ara ara MacBook için, tek eksisi çiftli Type-C tarafına taktığınızda diğer girişi iptal ediyor başka bir şey takmak mümkün olmuyor. Onun dışında veri aktarımı konusunda evet bende çok memnunum.

Baseus markasını yıllardır kullanırım, memnun kalmadığım ürünü pek olmadı. Açıkçası ben şarj, Android Auto için aldım hocam. Şu anlık gayet sağlıklı çalışıyor. Navigasyon yansıtıyorum ekrana şayet. Açıkçası bilgisayarda veri aktarım için kullanmayacağım. Koskoca Samsung gibi bir marka bir tarafı USB, bir tarafı Type-C kablo satmıyor artık. Olsa orijinal alırdım, maalesef böyle aparatlarla çözüm üretiyoruz. Piyasada olan her cihaz, iki tarafı da Type-C değil hala. Sahteleri hala çok sayıda satılıyor, sahte üründe almak istemedim.