Baseus şarj kabloları nasıldır?

Ben Type-C to Type-C olanını almıştım ama beğenmedim. Vaat ettiği gibi bir performans vermiyor maalesef.
Abi dün ben konu açtığımda nerdeydin

@Ethem Efe aynı kablodan 2 tane aldım, dün elime ulaştılar. PPS ile en az 25W civarında şarj edebildiğini doğrulayabilirim sanırım. Kötü yanı çabuk çiziliyor

Genelde konu onaylayan tarafta olunca pek konulara cevap verme fırsatı doğmuyor ya, görsem yazardım mutlaka. Üzmez umarım seni.

Zaten klavyeye takacakmış arkadaş. Watt değeri çok önemli değil. Malzeme kalitesi iyise yeterli.
Aynen öyle. Hâlihazırda telefonun kendi yüksek hızlı şarj kablosu var. Ha evet, daha kaliteli, örgülü ve siyah bir kablo güzel olurdu ancak Xiaomi özel çip kullandığı için zaten onu yapamayacağım.

Örgülü, güzel malzeme kalitesine sahip siyah/gri bir kablo yeterli olacaktır benim için.

Anladım. Pek de kaliteli değil o zaman sanırsam.

Yani nasıl çizildiğini tam bilmiyorum açıkçası ama şimdi test ettiğim üzere USB ucuyla bastırararak çizebiliyorum kabloyu. Sanırım öyle. Güç göstergeli kablom da vardı yine Baseus marka. Hakkın rahmetine kavuştu 1 yıl dolmadan.

Genelde konu onaylayan tarafta olunca pek konulara cevap verme fırsatı doğmuyor ya, görsem yazardım mutlaka. Üzmez umarım seni.

Estağfirullah. Şakasındayım. Sadece 1 gün sonra aynı konuyu ve birebir aynı ürünü görmek garip geldi.

Yani nasıl çizildiğini tam bilmiyorum açıkçası ama şimdi test ettiğim üzere USB ucuyla bastırararak çizebiliyorum kabloyu.

İlk çizik bayağı altında parlak bir rengi açığa çıkarmış ama benim USB ucuyla bastırdığımda boyada bir iz kalıyor çizik olarak. Detaylandırayım dedim.

Teşekkürler. Siyah olanı var mıdır? Bir de bunlar örgülü değil sanırım, yanlış mı görüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…