Baseus Type-C kabloları kaliteli midir?

seeraddar

Yetkin
Forumda bir kullanıcının önerisi üzerine bu kablodan iki adet almayı düşünüyorum. Birini mouse, diğerini ise klavye için kullanacağım. Şu anda hem farenin hem de klavyenin kablosu arızalı.

Baseus markası sizce kaliteli mi? Paylaştığım kablolar alınmaya değer mi?

Son düzenleme:
Cinlilerin Alman malıdır. Kalitelidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3 tane vardı. İkisini hâlen kullanıyorum. Hiç sorun çıkarmadı. Diğeri de direkt benden kaynaklı bozuldu. Ürün hatası değildi.

USB Hub, StarLord 20K power bank ve cift tarafli Micro.USB kablosunu kullaniyorum. Oldukca kaliteli ve guzel mallar. Alabilirsiniz.

Mesela cifr tarafli microusb o kadar guzel ki artik gece isigi acmadan telefonu sarja takabiliyorum. Eski kablolor ile karanlikta Xperia Z'nin portunu kirarim, Z5'in kasasini cizerim.

Ben manyetik kablo kullaniyorum, eskiden cok sorun yasadim ben de. Bunlar ilac gibi geldi. Gamepadden tablete kulakliktan telefona bunlardan var. Sakarim biraz.

Ugreen çok daha kaliteli. 8 yıllık 2 kablosu var hâlâ bozamadım. Baseus 6 ay dayanmadı; hatta bende kısa devre yapıp evi yakıyordu. Allah'tan evdeydim.

Kullanmadım kablolarını ama Baseus'un kalitesiz ürününe denk gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…