Başımdan geçen garip bir olay

laucsbscrytesxd

Çalışkan
Bugün İstanbul’da, 5 senelik bir dosya nedeniyle karakola ifade vermek için gittim. Süreç içinde adliyeye sevk vs. derken kısa süreliğine nezaret girişinde bekletildim. O sırada nezarete alınan bir kadınla konuşma fırsatım oldu. Biraz sohbet ettik, dışarı çıkma durumum olduğu için muhabbetimiz devam etti ve birbirimizden hoşlandığımızı ima eden şeyler de söylendi.

Tam telefon numarasını alacakken kendisinin cezaevine gönderilmek üzere tahliye işlemi gerçekleşti ve apar topar çıkarıldı. Bu yüzden iletişim bilgisi alamadım. Açıkçası aklımda kaldı ve tekrar iletişim kurma ihtimalim var mı merak ediyorum.

Son düzenleme:
Uzak durun. Ne için alındığını bilmiyorsunuz. Kim bilir ne yaptı.

Uzak durun. Ne için alındığını bilmiyorsunuz. Kim bilir ne yaptı.
Telefonunu söyleyecekti, uyuşt*n girdiğini söyledi bana oradaki polislere sordum doğru söylemişti dürüst biriydi öylesi kadınlardan değildi ama aklımda kalacak uzun süre

Telefonunu söyleyecekti, uyuşt*n girdiğini söyledi bana oradaki polislere sordum doğru söylemişti dürüst biriydi öylesi kadınlardan değildi ama aklımda kalacak uzun süre
Sohbet ederken herhangi bir yerde içtiği kahveyi, bir yerde yediği yemeği falan söylediyse belki çıkarsa oralarda görürsünüz. İllaki bir yerden bahsetmiştir.
Fakat dediğim gibi suçludan değil suçsuz gibi görünenlerden korkulur.
Baba oğluna güvenmezken sizin güvenmeniz akıl karı değil.

Haklısın kankam ama dediğim gibi kız öyle biri görünmüyordu karşılıklı gülüştük ve tam somut adımı atacakken numarayı verecekken cezaevine gönderilmesi hayatım boyunca belki uzun bir süre unutmayacağım drama anı oldu birde bana 5 sene mi bekleyeceksin dedi ben dedim beklerim falan biraz garipti neyse belki tekrar görürüm

Hocam 5 sene sonra bu forumda hala aktif olursan sen gelisme yasanirsa haber et, eger unutmazsam ben yazacagim. Kaydedebilecegim bir yer var mi bu konuyu? 5 yil boyunca hep hatirlatacak bir yer olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…