Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Selamlar, nasılsın iyi misin? Umarım iyisindir. Altuğ Güneş izlerken Basit Elektrik Motoru ile karşılaştım ve hoşuma gitti. Yapmak için bakır tele ihtiyacım var nerede bulabilirim acaba? Kırtasiyede falan var mıdır? Aklımda bir şey de var evde çalışmayan bir PSU var içindeki bu zımbırtı bakırsa bunu kullanacağım:
1739032893358.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam, nasılsın iyi misin? Umarım iyisindir. Altuğ güneş izlerken basit elektrik motoru ile karşılaştım ve hoşuma gitti. Yapmak için bakır tele ihtiyacım var nerede bulabilirim acaba? Kırtasiyede falan var mıdır? Aklımda bir şey de var evde çalışmayan bir PSU var içindeki bu zımbırtı bakırsa bunu kullanacağım:
Eki Görüntüle 122723

İyi hocam. Sağ olun siz nasılsınız? Evet orası bakır. Onu kullanabilirsiniz. Ayrıca kırtasiyelerin hemen hemen hepsi satıyor.
Selam, nasılsın iyi misin? Umarım iyisindir. Altuğ güneş izlerken basit elektrik motoru ile karşılaştım ve hoşuma gitti. Yapmak için bakır tele ihtiyacım var nerede bulabilirim acaba? Kırtasiyede falan var mıdır? Aklımda bir şey de var evde çalışmayan bir PSU var içindeki bu zımbırtı bakırsa bunu kullanacağım:
Eki Görüntüle 122723

İyi hocam. Sağ olun siz nasılsınız? Evet orası bakır. Onu kullanabilirsiniz. Ayrıca kırtasiyelerin hemen hemen hepsi satıyor.

Çözüm