Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba,

6 Ocak kuzenimle Adana'da oynanacak Samsunspor-Fenerbahçe maçına bilet alacağız Samsun tarafından. Fakat benim Passo kartım kilitlendi, bir türlü şifreyi değiştiremiyorum. Babamın passosunu kullanabilir miyim?

Merhaba,

6 Ocak kuzenimle Adana'da oynanacak samsunspor-Fenerbahçe maçına bilet alacağız samsun tarafından. Fakat benim Passo kartım kilitlendi, bir türlü şifreyi değiştiremiyorum. Babamın passosunu kullanabilir miyim?

T.C. Kimlik çakışması olacak. O yüzden sakın bulaşma, hem sen hem de baban da sorun yaşar. Şifre için yardım neden almıyorsun? Resmi kayıtlı bir kişi isen sana yardımcı olurlar.

• 0850 724 33 44.

Son düzenleyen: Moderatör:
T.C. Kimlik çakışması olacak. O yüzden sakın bulaşma, hem sen hem de baban da sorun yaşar. Şifre için yardım neden almıyorsun? Resmi kayıtlı bir kişi isen sana yardımcı olurlar.

• 0850 724 33 44.
Açmıyorlar ki, yemin ederim şimdi hesaplarını bulup mesaj yazıp içimdeki tüm küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum. Aylardır destek almaya çalışıyorum şifremi yenilemeye çalışıyorum ne açan var ne de kod gönderen. Böyle bir rezillik görmedim.

Bir kere şifreni yenile diye kod gelmişti, şifreyi doğru girmeme rağmen formata uymuyor dedi milyon defa denedim, siz düşünün rezilliklerini.

Şimdi de şifre yenilemeye çalışıyorum, dakikalardır Gmail’e kod bekliyorum yok gelmiyor.

Son düzenleme:
Merhaba,

6 Ocak kuzenimle Adana'da oynanacak Samsunspor-Fenerbahçe maçına bilet alacağız Samsun tarafından. Fakat benim Passo kartım kilitlendi, bir türlü şifreyi değiştiremiyorum. Babamın passosunu kullanabilir miyim?
Yakalanmazsan girersin. Bir çok tanıdığım var başka passoyla maça girmiş ve bi maç şampiyonlar ligi maçıydı. Şans işi biraz ama yakalanma ihtimalin daha fazla.

Açmıyorlar ki, yemin ederim şimdi hesaplarını bulup mesaj yazıp içimdeki tüm küfürleri etmemek için kendimi zor tutuyorum. Aylardır destek almaya çalışıyorum şifremi yenilemeye çalışıyorum ne açan var ne de kod gönderen. Böyle bir rezillik görmedim.

Bir kere şifreni yenile diye kod gelmişti, şifreyi doğru girmeme rağmen formata uymuyor dedi milyon defa denedim, siz düşünün rezilliklerini.

Şimdi de şifre yenilemeye çalışıyorum, dakikalardır Gmail'e kod bekliyorum yok gelmiyor.

Yazacağım bu adreslere aynı mesajı gönder ancak biraz sitemkar olsun. Fakat ağzını bozma o zaman dönerler.