Başkasının verdiği Xbox Game Pass'i kullanmak güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sunny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 672
  • Etiketler Etiketler
    xbox
Hediye amaçlı kod satın alabiliyorlar veya firmalar reklam amaçlı içerik üreticilere dağıtıyor.

Kart isteme nedeni aboneliğe devam ettirmek için ama kodu girdikten sonra aboneliği iptal edip, kodun sağladığı süre bitene kadar kullanabilirsiniz. Bu sistemi çoğu abonelik sistemi yapar. Yani güvenlik sorunu yok.

Kod ile sizin hesabınız ile ilgili herhangi bir bilginize bakamazlar. Kodları aboneliği sağlayan firma üretiyor, rastgele biri üretmiyor.

Bir de sorum vardı kod sadece Singapur konumlu hesaplarda çalışıyor hesabımı Singapur yaptım bu kodu kullanmak tehlikeli mi şimdi.

Daha az önce Technopat'taki bir Game Pass çekilişini kazandım. Kart istediği yerde sanal kart oluşturup onu girdim. Bir sıkıntı olmadı. (Otomatik yenilemeyi devre dışı bırakın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olmaz.

Kodu yazdığınızda eğer kart istiyorsa gelecek ödemeler için istiyordur. Kod ile sizin hesabınızdaki hiçbir şeyi göremez.

Hayır, kod vermiş sadece.

Sağ olun hepinize.

Saolun hocam
Daha az önce Technopat'taki bir Game Pass çekilişini kazandım. Kart istediği yerde sanal kart oluşturup onu girdim. Bir sıkıntı olmadı. (Otomatik yenilemeyi devre dışı bırakın.)

@Kedicik hocam kartı kaydeterken ZIP koduna normal şekilde yazmammı gerek Singapur'a göremi yazmalıyım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…