Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Eylül 2025 #1 Düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 21 Eylül 2025 #2 Insanlarin haklarini kisitlayan, her gun yeni bir yasak getiren bir utopya canlaniyor aklimda. Tanidik geldi.
Insanlarin haklarini kisitlayan, her gun yeni bir yasak getiren bir utopya canlaniyor aklimda. Tanidik geldi.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 21 Eylül 2025 #3 Kardeş, senden niye çekinelim. Diktatörden çekiniyoruz.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Eylül 2025 #4 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Kardeş, senden niye çekinelim. Diktatörden çekiniyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim burada bahsetmek istediğim aslında genel olarak bir baskıcı hükumet neyi çağrıştırır? Onu sormak istemek
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Kardeş, senden niye çekinelim. Diktatörden çekiniyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim burada bahsetmek istediğim aslında genel olarak bir baskıcı hükumet neyi çağrıştırır? Onu sormak istemek
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 21 Eylül 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Hocam, benim burada bahsetmek istediğim aslında genel olarak bir baskıcı hükumet neyi çağrıştırır? Onu sormak istemek Genişletmek için tıkla... Espri yapmak istemiştim aslında ama, çok anlaşılabilir olmamış sanırım.
Ömer_Yeter dedi: Hocam, benim burada bahsetmek istediğim aslında genel olarak bir baskıcı hükumet neyi çağrıştırır? Onu sormak istemek Genişletmek için tıkla... Espri yapmak istemiştim aslında ama, çok anlaşılabilir olmamış sanırım.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Eylül 2025 #6 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Espri yapmak istemiştim aslında ama, çok anlaşılabilir olmamış sanırım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Espri yapmak istemiştim aslında ama, çok anlaşılabilir olmamış sanırım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın.