KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 231 Beğeniler 23 26 Mart 2026 #11 ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Cort X2 düşünmüştüm ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Hard tail varmis 4000e birakim diyor Son düzenleme: 26 Mart 2026
ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Cort X2 düşünmüştüm ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Hard tail varmis 4000e birakim diyor
ysffbulut 4 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 565 Çözümler 2 Beğeniler 364 26 Mart 2026 #12 Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 231 Beğeniler 23 26 Mart 2026 #13 ysffbulut dedi: Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum
ysffbulut dedi: Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum
İsveç Cadısı 3 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 279 Beğeniler 210 1 Mayıs 2026 #14 Recklees dedi: Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
Recklees dedi: Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 231 Beğeniler 23 2 Mayıs 2026 #15 İsveç Cadısı dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Grx 20 aldim 6000e
İsveç Cadısı 3 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 279 Beğeniler 210 3 Mayıs 2026 #16 Recklees dedi: Grx 20 aldim 6000e Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz?
Recklees dedi: Grx 20 aldim 6000e Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz?
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 231 Beğeniler 23 3 Mayıs 2026 #17 İsveç Cadısı dedi: Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum.
İsveç Cadısı dedi: Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum.
ysffbulut 4 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 565 Çözümler 2 Beğeniler 364 3 Mayıs 2026 #18 Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene kadar sürer zaten. 1 ay boyunca yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya boş tellere vur daha nasır tutacak o eller. Udemy'e bi göz at derim kurslar vardır. Bir de pes etme öyle kolay değil.
Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene kadar sürer zaten. 1 ay boyunca yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya boş tellere vur daha nasır tutacak o eller. Udemy'e bi göz at derim kurslar vardır. Bir de pes etme öyle kolay değil.
İsveç Cadısı 3 Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 279 Beğeniler 210 4 Mayıs 2026 #19 Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de alalı 1 ay oldu daha tutamıyorum düzgünce. Kursa gitmek gerek diyor herkes.
Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de alalı 1 ay oldu daha tutamıyorum düzgünce. Kursa gitmek gerek diyor herkes.