KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 26 Mart 2026 #11 ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Cort X2 düşünmüştüm ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Hard tail varmis 4000e birakim diyor Son düzenleme: 26 Mart 2026
ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Cort X2 düşünmüştüm ysffbulut dedi: Fender Squier'e kötü diyen çalmayı bilmiyordur. Klavyesi falan rahattır, başlangıç için ideal. Zaten pek fazla alternatifin yok. Genişletmek için tıkla... Hard tail varmis 4000e birakim diyor
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 473 Çözümler 2 Beğeniler 297 26 Mart 2026 #12 Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de.
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 26 Mart 2026 #13 ysffbulut dedi: Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum
ysffbulut dedi: Cort X2 tavsiye etmem eski bir gitar 2. elleri daha da eskidir. Sen bilirsin yine de. Genişletmek için tıkla... Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum
İsveç Cadısı Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 260 Beğeniler 200 1 Mayıs 2026 #14 Recklees dedi: Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
Recklees dedi: Ne alabilirim 8.000 TL bütçem var Ibanez bulamiyorum Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 2 Mayıs 2026 #15 İsveç Cadısı dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Grx 20 aldim 6000e
İsveç Cadısı Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 260 Beğeniler 200 3 Mayıs 2026 #16 Recklees dedi: Grx 20 aldim 6000e Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz?
Recklees dedi: Grx 20 aldim 6000e Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz?
KS KS Recklees Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 23 3 Mayıs 2026 #17 İsveç Cadısı dedi: Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum.
İsveç Cadısı dedi: Hayırlı olsun. Evde kendiniz mi öğreniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum.
ysffbulut Yetkin Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 473 Çözümler 2 Beğeniler 297 3 Mayıs 2026 #18 Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene kadar sürer zaten. 1 ay boyunca yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya boş tellere vur daha nasır tutacak o eller. Udemy'e bi göz at derim kurslar vardır. Bir de pes etme öyle kolay değil.
Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene kadar sürer zaten. 1 ay boyunca yukarıdan aşağıya aşağıdan yukarıya boş tellere vur daha nasır tutacak o eller. Udemy'e bi göz at derim kurslar vardır. Bir de pes etme öyle kolay değil.
İsveç Cadısı Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 260 Beğeniler 200 4 Mayıs 2026 #19 Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de alalı 1 ay oldu daha tutamıyorum düzgünce. Kursa gitmek gerek diyor herkes.
Recklees dedi: Evetde pek gelisemedim bir arkadasim parmak calis diyor biride calisma diyor anlayamadim do i wanna know gibi basit bir sarkiyi bile calamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de alalı 1 ay oldu daha tutamıyorum düzgünce. Kursa gitmek gerek diyor herkes.