Detaylar
Kim cevapladı?Hiç belli olmaz. Yarın da gelebilir, 1 sene sonra da.
Bayağı 4-5 ay oldu, belki 6-7.
fortunee
Başarılı
Yoğun istek olması lazım. Civardakı mahallelere geldiyse sıra sıra getirirler. Ben başvurduktan 1 ay sonra hem GigaFiber hem normal fiber geldi. Şanslıydım bu konuda.
- Makaleler
- 2
Seneden seneye plan yapılır. Bu sene olmaz öbür sene. Öbür sene bütçe fazla olur 2. planıda yaparlar 3. seneye kalır.Fiber için başvuru yaptık, binadaki herkes hala bekliyoruz. Ne zaman gelir? VDSL var, şu anda internet hadi yavaş, bak onu geçtim; CS oynuyorum, net jitter'im fırlıyor, oyunu oynayamıyorum.
- Makaleler
- 1
Tekel olunca iş yürümüyor.
Benim binada da tesisat hazır 2 aydır ama sokaktan binaya altyapı çekilmedi hâlâ.
Benim binada da tesisat hazır 2 aydır ama sokaktan binaya altyapı çekilmedi hâlâ.
Şans mı diyim ne diyim bilmiyorum. Bizim arka sokağımıza fiber döşenirken apartman yöneticimiz rica etti, gidip başvuru yapın hemen işimiz bitmeden sizede bağlarız dediler. Adam gitti başvurdu bizden onay alarak, bize bağlamadan gittiler. Bu olay nerden baksanız 10 yıl önce yaşandı. Geçen sene bir kaç hamlede bulunduk bağlanması için ancak hiçbir gelişme yaşanmadı. Bayramda dayımlara gittiğimde onların isteği olmamasına rağmen fiber bağlandığını öğrendim ki onların oturduğu bölge bizimkine göre daha kötü durumda bir yer. Bunu görünce tekrardan içimde fiber ateşleri yandı bayram sonrası tekrar peşine düşerim dedim. Bayramdan 1 hafta sonra ekiplerin sokağıma fiber hattı çektiğini gördüm. Şu anda kutu takılma aşamasına kadar tamamlandı, dairelere çekilen kabloların bağlanması kaldı sadece. Sanırım artık başvuru olmadan sırayla gidip fiber hattı çekiyorlar. Sizin başvurunuz ekstra olduğundan yeni bir planlama ve ek iş olacağı için onlar açısından süreç biraz daha uzun sürebilir.
Seneden seneye plan yapılır. Bu sene olmaz öbür sene. Öbür sene bütçe fazla olur 2. planıda yaparlar 3. seneye kalır.
Bir de sorun şu altyapı Max 50'yi destekliyor fiber gelirse yükseltebilcem hadi 70 80 olsa neyse 3 seneye kalırsa 50likle ne yapacağım o kadar zaman.