Başyapıt diyeceğiniz film, dizi ve anime önerisi

Jason Statham, Al Pacino, Morgan Freeman filmlerine başla. Kötü olan taş çatlasın 3-5 tanedir. Onun dışında izleyeceğin filmde The Rock varsa boş ver, izleme.
Komedi filmleri sarıyor kelin. Yanına da kısa bi zenci koyuyorlar dandik bir iş oluyor ama sarıyor.

Herkes direkt kendince iyi şeyleri yazmış ama sen ne tür seversin? Mesela benim için sürükleyicilik ve ilgimi çeken bir karakter olması şart. Tür olarak gizem seviyorum. Sen neleri beğenirsin?

İyi olduğu sürece her türü seviyorum, ama bu aralar aksiyondan biraz uzak yapımlar daha çok ilgimi çekiyor.

Biraz daha duygusal yönü ağır basan şeyler ilgimi çekiyor diyebilirim.

Zaten konuyu açarken paylaştığım metne bakarsanız, bir tane film önermiştim. o film tarzı yapımlar, şu sıralar özellikle ilgimi çekiyor.

Film olarak Kara şövalye üçlemesi iyidir, özelikle 2008 yılında çıkan yani Jokerin olduğu film tam bir başyapıttı, dizi olarak ise Game of Thrones ve Breaking bad olabilir.

Başyapıt denir mi bilmem ama, 1980 yılında çıkan Blues Brothers filmini öneririm. Kendine has, güzel eğlenceli bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…