Bunun iki sebebi var. Biri A07'nin chipseti batarya ozurlusu degil. İkincisiyse test edilirken oynanan oyunlar kendi kalibresinde oldugu icin SoT olarak diger pahali alternatiflerinden daha onde.
S26 Ultra nerede? İnsanlar iPhone şarj konusundan rahatsız olurken iPhone eklenmiş listeye. S26 modelinden düşük Samsung telefon bile var. Listeyi kim ayarladı? Kaynak?
Garip gelebilir ama bence telefonlar hala daha bataryada oynanacak kadar gelişmediler. Bypass kullanmadan asla telefondan oyun oynamam tabletten de nadiren bataryada oynamayı tercih ederim.
S26 Ultra nerede? İnsanlar iPhone şarj konusundan rahatsız olurken iPhone eklenmiş listeye. S26 modelinden düşük Samsung telefon bile var. Listeyi kim ayarladı? Kaynak?
Garip gelebilir ama bence telefonlar hala daha bataryada oynanacak kadar gelişmediler. Bypass kullanmadan asla telefondan oyun oynamam tabletten de nadiren bataryada oynamayı tercih ederim.
Dün tüm gün boyunca video çektim. Yapay zekâ kullandım. Oyun mu daha fazla batarya tüketir yapay zekâ veya video çekmek mi? Listeyi kim ayarladı bilmiyorum ama yalan. S26 Ultra kullanıyorum.
Bataryasi verimsiz. Tum Samsung modeller gibi. İPhone'un sarjindan rahatsiz olanlar ya 11 ya da 13 kullaniyor. Yeni seri 16 sonrasi cikan iPhone'lar bataryada harika. Liste GSMarena'dan derlendi.